Roligt om man har tråkigt?

Tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se har jag tröttnat på för sååååå länge sen. Det var ju typ 2009 för min del. Felsms.com (som inte är så föräldrar-vänlig) är ju sjukt mycket roligare märkte jag nyss. Roligt om man har tråkigt...



Grrrr

AAAAJJJJJ. Jag tror jag kommer ligga i fosterställning på golvet snart. Så ont det gör i magen. HATAR detta! B*js på den som kom på sånna dumheter mot kvinnor!

Min första bild

Blev klar med bilden redan igår, men blev att jag lägger upp den idag istället. Har tyvärr ingen scanner härborta, så får nöja mig med digitalkameran. Det får duga. Hoppas man ser vad det är ^^; Annars lägger jag ner ritandet för evigt! Kämpade inte riktigt med bilden så tycker ändå den blev ganska bra, eller?

Ps. Det är nog förresten min första bild som jag visar för folk.

Sjävklart ritade jag på vitt papper, men det blir så när man fotar med dc utan blixt :S


Leka?

Skulle kunna sitta hela dagen och "leka" med bilder :)

 

n

Klar för idag

Är helt slut. Inte för att det har varit en jobbig dag, men mest att jag varit så trött bara och så. Ska vila nu och orkar nog inte ta mig till gymmet alls.

Bokat tid att klippa mig imorrn :) Äntligen. Blir galenav att se att jag börjat få klyvna hårtoppar. Så det är nog dags att klippa sig då!

31 maj 2010

God morgon. Jag är så trött. Kunde inte somna förrän vid halv 3. Men men känner mig ändå utvilad på något sätt efter att ha fått sova mycket under helgen och legat och försökt bli frisk. Så nu är jag väl nästan det. Lite ont i huvudet (men det har jag ju ändå alltid, ingen nyhet) och lite magont.

Känns som det kommer bli en bra vecka. Vet inte varför men jag känner på mig det :)



:( kan inte somna... Tur att det bara är ...

:( kan inte somna... Tur att det bara är grupparbete Imorrn. Men ändå... Kommer bara vara seg då och vilja gå hem så fort som möjligt :/ Aja får försöka somna igen snart. Får hoppas jag gör det denna gång.


Rita rita rita

Sitter i sängen just nu och tänke bara rita lite. Fick bara den lusten (åh! dejavu på att jag skulle skriva detta inlägg :P). Så himla länge sen jag ritade. Jag är ingen konstnär och så, men jag kan faktiskt rita. Gjorde en rätt så snygg (och lik) porträtt bild på min idol förut men tror inte den finns kvar dock, tragiskt nog....ska nog hem och leta om jag kommer ihåg....

Med lite skön musik och min charmmy kitty penna så kommer det nog bli bra ^^



Turn it up

Bilden togs liggande häromdan. Väljer dock att vända på den :) Man ser ju knappt nåt när bilden är ovänd.


Banankaka

Mums vad gott det skulle vara med banankaka just nu! Jag tänkte på bananaka för några dagar sen. Och helt plötsligt ringer gumman mig och frågar mig hur receptet är. På vilka odds liksom. Så hon har bakat banankaka och jag blir utan :( Ska baka massa när jag åker hem!



Hellre nu...!

Sitter nu och pluggar lite eftersom jag har tid nu (eller inget liv om vissa vill kalla det). Men men. Hellre sitta nu än sista dagen och råplugga. Nej nej, för då ska jag bara njuta av ledigheten medan resten sliter och stressar :) Jag vill ju helst inte sitta och plugga varenda dag jag är hemma i Stockholm (inte för att jag inte redan måste göra det p.g.a. psykologitenan :C ).

Det går bra just nu och jag hatar att stressa. Gillar att sitta i lugn och ro och bara göra så mycket man orkar :)


Typisk hemmadag. Utan smink. Stor luvtröja och slarvigt uppsatt hår. Fint!


Har även börjat kolla på The Hills. Första 10 minutrarna på första säsongen och första avsnittet jag kollade på igår så fattade jag varför jag aldrig gett det en chans. Men nu har jag kollat typ halva säsong ett och jag fattar inte varför jag fortfarande kollar. Kanske för att det är så irriterande brudar där som jag stör mig så mycket på! Vad vet jag. Typ dubbelmoral. Ogillar irriterande människor och bortskämda och omogna brudar, men samtidigt roligt att sitta och tracka ner på dem :P



Ombokat (igen)

Hmm....att omboka är som att äta mat ute för mig. Det händer ofta. Kollade på schemat igen och märkte då att vi ju faktiskt redan slutar skolan den 10 juni. Den 11 juni är ju bara sista inlämningsdagen för vår examination. Den kan jag ju lika gärna göra hemma. Så jag ombokade min biljett. Istället för att åka hem till Stockholm den 12 juni (som tänkt) så blir det två dagar tidigare :D

Åh vad glad jag blir nu! Åker denna gången med Bus4you och jag har höga förväntningar av den bussen. Har ju hört att den är så bra och bla bla bla.



I mina tankar...



Ibland är man bara alltför bekväm i sin lilla "trygghets-zon". Man vill/orkar helt enkelt inte med någon förändring i det man lever i just nu, trots att man kanske egentligen inte trivs så bra i det.

De flesta har säkert varit i denna zon. Jag är en av de många. Man lever med samma rutiner varje dag. Man är trött på det man lever i. Man vill att det ska förändras. Men man är rädd. Man är för bekväm. Man är i sin trygghets-zon och vill inte lämna den. Man är rädd att det kommer bli sämre om förändring sker. Man vill helt enkelt inte testa på något nytt för att man är rädd att man kommer ångra det.

MEN...vad har man att förlora?

Trivs man inte. Är man trött på det man har nu. Varför inte hitta en bättre utväg och försöka satsa på det?

Det har jag gjort många gånger (och det blir säkert fler gånger). Bl.a. lämnade jag livet bakom mig i Stockholm. Lämnade bakom allt det dåliga och började om på nytt här i Jönköping. Visste inte vad som väntade mig. Det gick bra.

Vet dock inte vad som väntar mig härnäst

30 maj 2010

Har satt in första tvätten nu. Och innan jag går och äter frukost ville jag bara säga än en gång "Grattis på mors dag" till min mamma ♥ Hon blev glad över mitt kort jag skickade och hon verkar ha fullt upp idag :)

För min del så mår jag betydligt bättre. Kanske en aning skakis fortfarande men jag överlever nog.

 


Förbättring...?

Jag mår faktiskt liiite liiite bättre just nu. Hoppas jag slipper yrselnet (heter det så?) imorrn för måste verkligen tvätta och plugga :/
Ska nog kolla på lite mer serier innan jag sover. Kommer nog somna rätt fort med tanke på hur huvudet har mått idag. Sovit och legat i sängen nästa hela dagen och bara försökt vila.



Min säng

Sängen är min bästa vän idag. Hur mycket jag än ligger eller sover mår jag fortfarande lite dåligt i huvudet. Får väl ligga här resten av dagen medans alla andra har kul ute i det fina vädret. Typiskt att det ska hända så mycket när man är sjuk och vill ut. :(

Måste hålla upp mitt öga för att kunna orka öppna det


:(

Känns som jag kommer vara sängliggande hela dagen. Inte kul. Undrar om jag inte har feber också...tempen ligger ute och jag orkar inte resa mig upp och hämta den :S

29 maj 2010

Vaknade upp vid 10 och kände att jag inte alls mådde bra. Trodde det skulle gå över efter en stund men det sitter kvar. Så yr i huvudet så jag knappt kan hålla huvudet uppe. Försöker äta lite mat nu och hoppas på att jag ska må bättre sen. Får se.

no more

:( Ingen mer Laguna beach...kollat igenom alla tre delarna nu. Så j*vla bra. Sen efter det är det ju The Hills och The City. Aldrig gett dem en chans. Kanske borde göra det?

Favoriterna :) Tessa & Chase



Rosor till mig

Fick dessa av ♥ :) Tack babe!


 


MMS

Naw, fick just ett gulligt mms från J♥ Bild på något jag ska få av honom imorrn när vi ses :)
Så snällt och gulligt.

2010-01-18

Inlämnat!

Usch, nu lämnade jag in min uppgift som jag inte alls blev så nöjd med :P Men det får duga, orkar inte bry mig mer. Ska bara softa just nu. Inge mer plugg förrän på söndag kanske.

Bara bara...

Klar för idag med grupparbetet. Skönt! Bara en inlämningsuppgift kvar då antar jag, för denna vecka iallafall :/

Pratar med gumman ♥



Ombokat

Har pratat med min program-ansvarig. Det lär bli uppehåll om jag inte klarar tentorna innan nästa termin. Så jag har två gånger till att göra psykologi-tentan. Har bokat om biljetten nu. Skulle ju egentligen ha varit hemma 12 juni-21 juni. Men nu blir det att jag åker hem den 17 juni istället. Har ju omtenta 18 juni på morgonen.


28 maj 2010

Solen skiner. Jag önskar jag också gjorde det. Innan jag somna igår natt ville jag så gärna ta en promenad idag, så får se om man fortfarande orkar. Det är ju lättare att ligga där och tänka att man vill, än att verkligen göra det :)

Ska prata med min program-ansvarig nu. Sen kl. 12 blir det grupparbete. Hoppas det går fort för vill inte alls sitta en fredag ända till kl. 16 liksom.

napp till frukost, oh yeah!



Jag antar...

...att tårarna slutar att rinna nån gång...eller...?


I mina tankar...

(Skrev detta inlägg förra veckan men inte publicerat förrän nu)

Jag låg och kollade på Laguna beach säsong 3 igår och där är ju huvudpersonen Tessa. Märkte direkt att hon hade asiatiska gener i sig, och självklart hade jag rätt.

 

Tycker att folk som har mixade gener (från olika nationaliteter) är så snyggt, speciellt med asiatiska såklart ;)

Självklart finns det ju undantag, att de blir sjukt fula....men de är gankska få tror jag ;)

 

Jag kan tänka mig hur fina, söta och snygga mina barn kommr att bli, för jag har absolut inga avsikter med att gifta mig med en kines alls!

 

 

Här är några exepmel på snygga tjejer (enligt mig) med asiatiska gener i sig

Tessa Keller (Laguna Beach s3)
German American, Irish American, and Chinese American

 

 

Kristina Kreuk (Skådespelerska)

Dutch, Chinese

 

 

Vannessa Hudgens (Skådespelerska)

Irish, Chinese, Filipino, Spanish

 

 

Leah Dizon (fd. Sångare, modell)

French American, Filipino-Chinese

 

 

Lisa S (modell)

French Chinese, American


Vilket som...

Fysiskt eller psykiskt. Whatever. Jag mår dåligt.


My teddy

"Teddies don't hug back, but sometimes they're all you've got"


*suck*

Fryser just nu och mår dåligt. Skulle gärna bokat biljett hem till Stockholm om det skulle ha varit finare väder där just nu. Får stå ut med denna stad tills dess....

My chinos

Inviger mina "nya" chinos som jag klickade hem för nån månad sen :)

 



I'm rich

Så himla rik jag känner mig just nu :P 2350 kr bara sådär, höhö. Det firar jag med att bränna lite fett på gymmet ;)



27 maj 2010

Soligt just nu här i Jönköping för en gångs skull. Riktigt nice förutom att man inte har någon balkong att ligga och sola i.

Är ledig idag och ska försöka njuta av den så mycket jag kan :) Har lite saker jag måste göra både förmiddan och eftermiddan, men som tur var är det saker man gärna gör :P

Igår kväll. Det var riktigt många som seglade :)

 

Vår goda sallad



Redan trött

Riktigt seg just nu. Klockan är bara barnet men tror jag kommer somna snart. Nä nä, jag tänker inte vara en gamling och gå och lägga mig nu. Absolut inte ;)

Det blev en god middag idag med kyckling med ris och en god sallad som jag tjuvåt på innan kycklingen var kvar :P
Glass till efterrätt såklart ^^

Vi kollade på filmen "Kick Ass", men vi stänge av typ efter halva filmen....inte så bra men helt okej i början.

Headache again...

Huvudvärk huvudvärk huvudvärk. Inte bra för lilla mig. Känns så himla onödigt och jobbigt när folk frågar varför man inte ska följa med och festa ikväll. Vill bara inte. Mer behöver inte de veta. Punkt slut.

Jag kommer iallafall ha det trevligt ikväll ändå OCH inte må dåligt imorrn som många kommer göra. För imorrn kommer jag också ha det riktigt trevligt med god mat och trevligt sällskap hela dagen :) Och göra lite affärer på morgonen också.

Såhär glad kommer jag ändå vara utan att behöva dricka :P


En timme till...

Tillbaks till skolan en sista gång! Bara en timme. Det går nog fort...får man hoppas!



Dagens väder

Tur att jag inte ska följa med på grillningen med klassen. Tur att jag bara ska va med J idag och ha en lugn och mysig onsdag :)


26 maj 2010

Drar till skolan för grupparbete snart.



Lägtar...

Det enda jag ser fram emot just nu är att få sova och drömma fina drömmar. Även att dagen kommer gå fort och jag kan spendera min onsdag med den person jag älskar. Orkar som sagt inte spela att allt är okej med mig framför folk fastän det egentligen är det.



Vet inte längre

Kan inte någon bara säga till mig vad jag ska göra just nu? Jag orkar inte att inte veta vad som kommer hända. Jag vill ha en plan för framtiden. Och inte bara en plan, utan att den också ska kunna genomföras.

Trodde verkligen jag hade allt planerat och att det var stabilt, men icke. Vet ej hur jag ska bära mig åt.

Fail!

Just nu orkar jag verkligen inte med psykologi längre. Känns som det är en tenta jag aldrig kommer klara. Endast nån enstaka poäng i från ett E (=godkänt).... Det vara bara inte meningen att jag skulle läsa psykologi. Skulle jag gillat psykologi skulle jag blivit psykolog för i h*lvete! Inget ämne jag gillar just nu och inte i framtiden heller för den delen. Oavsett hur mycket jag kämpar och pluggar till tentorna så blir jag helt enkelt aldrig godkänd.

Måste prata med min program-ansvarig. Fick ett mail av henne om att psykologi-kursen är en spärrkurs och att man måste ha klarat den nu vid det här laget för att kunna fortsätta plugga vidare. Tack för den informationen. Just det jag behövde veta. Det är en till omtenta den 18 Juni, d.v.s. att jag inte ens kommer kunna vara hemma i Stockholm (skulle ha varit i Stockholm den 12-21 juni) i en hel vecka och att jag måste köpa en ny biljett hem.

Klarar jag inte denna omtenta packar jag mina väskor och saker här i Jönköping och flyttar tillbaka hem. Lämnar allt här i Jönköping bakom mig. Punkt slut!



Tisdag eftermiddag

Träningen gick som vanligt bra. Handlade lite mat efteråt eftersom vi fick pengar idag också. Har även nyss invigit min stavmixer och gjort en smoothie. Gott efter träning.


Seg dag

Skolan var dryg, vi satt och pratade om annat istället för att göra det vi skulle göra...Däremot gick grupparbetet bra. Vi hann med rätt mycket och vi fortsätter imorrn.

Vädret suger också och man blir så trött av det.

Tänkte dra till gymmet nu så jag inte tappar motivationen. Sitta där på cykeln och tänka ut vad jag ska äta till middag :P



25 maj 2010

Hur mycket jag än inte orkar gå till skolan just nu så gör jag det ändå. Annars kommer jag hamna i den onda cirkeln igen att jag aldrig kommer vilja gå till skolan om inte jag måste måste måste. Man missar ju ändå en del.

Sov rätt dåligt, men det ska nog gå bra att överleva dagen.

Mess från babe :)



På söndag är det...

Yes box! På ndag är det mors dag här i Sverige. Tycker de är grymt dåliga på att marknadsföra detta. Iallafall här i Jönköping.

Skulle k
nappt ha vetat det om inte jag själv kollade upp det på nätet eftersom det var mors dag i typ flera andra länder för några veckor sen och jag undrade när vi skulle ha våran.

Lyckades iallafall upplysa Oscar idag om det
när vi sprang runt i stan idag, och även min sötis som inte heller hade en aning :P Deras mammor borde tacka mig som påminner deras söner ;)



Big foot

Jag drunknar i Big foot's skor!!!


Mixer köpt!

Har äntligen köpt en mixer nu. Vi körde till A6 och jag skulle betala för den. Märkte då att dumma jag hade glömt att lägga in plånboken i väskan. Så vi körde tillbaka hem till mig, tog plånboken och letade efter mixer i stan istället. Men där var den lite dyrare så det blev att vi åkte in till A6 igen! Så ja...nu har jag en mixer. Inviger den nog imorrn :)


Right now

Lite trött, men blir nog lite piggare av att gå ut lite. Ska till A6 och köpa min mixer och lite annat :)
Har snackat till mig en affär som ska göras på torsdag ^^ Sälja kurslitteratur och få 2000:- för dem. Inte helt fel!


24 maj 2010

Är fortfarande så trött. Tur att jag bestämde mig för att inte gå till skolan. Skulle ändå inte kunna koncentrera mig p.g.a. trötthet.

Hade sån fruktansvärd huvudvärk igår så jag trodde jag skulle dö. Kunde knappt somna för att det dunkade i huvudet :/ Lyckades somna vid 1. Men vakna hela tiden sen för att idiot-spanjoren (mina roomie) gör så mycket ljud ifrån sig HELA tiden.

Han satt i vardagsrummet (väggen är den tunnaste som finns mellan) och soffan ekar när man rör på sig, och så kom en kompis till han vid 6, ja 6 på morgonen, helt sjukt. Och den kompisen hostade hela tiden och de pratade så högt. Ville gå ut och säga åt men orkade inte. Alltså spanjoren har ju de konstiga dygnsrytmerna ever! Är vaken från klockan 4 på morgonen och så....fattar inte riktigt där.

Sova i trygghet

Tar på mig långärmat (som jag mest brukar ha under vintern) ikväll eftersom jag känner mig så trygg och varm i den. Kossan är ju alltid vid min sida såklart ♥


Mixer!!!

Jag MÅSTE köpa mig en hand-mixer (eller vad man nu kallar dem) denna vecka. Har inte kunnat göra smoothie och jag är grymt sugen på att dricka det. Måste måste köpa!

 


.

Tror nog jag stannar hemma imorrn från skolan. Jag vill bara vara för mig själv lite. Försöka tänka rätta tankar igen. Som vanligt vet jag att det kommer gå över, men frågan är bara om jag orkar. Känns som man inte längre orkar visa sig glad längre framför folk när man faktiskt inte alls är det. Och jag orkar inte med folk som undrar vad som är fel med mig.


Sushi?

Totalt tappat suget för mat just nu. Men sushi skulle nog inte sitta fel. Typ det enda jag vill äta just nu.
Aja får bli nån vacker dag...

Skulle vara gott att äta just nu :)



Storstädning

Har typ världens huvudvärk och trött som bara den. Men får inte sova mer annars blir det att jag inte kan somna ikväll.

Vi tre roomisar har nyss städat hela lägenheten, typ slängt ut alla glasflaskor och kartonger och skräp. Dammsugit och diskat allt som var odiskat. Så nu är det iallafall relativt städat hos oss...undrar hur länge det håller...

I mina tankar...

Av mina erfarenheter de senaste åren har jag lärt mig att aldrig lita på någon till 100 % (självklart har jag den turen att kunna lita på nån enstaka). Folk kan vara så falska inombords så det inte är sant. Ljuger, snackar skit bakom ryggen på dig, hittar på lögner om dig, är elaka och taskiga mot dig indirekt helt enkelt.

 

Jag är verkligen en naiv person som tror på allt folk säger. Är de snälla mot mig så tror jag verkligen att de är det med hela sitt hjärta och inte vänder ryggen mot mig och skrattar åt mig efteråt.

 

Jag har verkligen stött på många sånna personer och de personer är bara tragiska. Grattis till deras "vänner" som inte fattat det än bara. Eller så är det bara lika falska människor som beter sig likadana.

 

Själv väljer man att avsluta vänskapen med dem. Så enkelt är det. Inget att tycka synd om. Slöseri med tid att ens bry sig om dessa människor.

 

Den som står dig närmast är också den som kan såra dig som mest. Det misstaget är svårt att undvika. Händer det någonsin igen är det bara att ge sig själv en örfil och fråga sig själv varför man vara så naiv och gå vidare...


Prince of Persia

Hade absolut inte haft lust att skriva om något mer igår. Men jag gör det nu annars får jag aldrig berätta hur bra filmen var :P Okej nu överdrev jag. Prince of Persia var bra, rätt bra, inte superbra men den var grym :) Gillade effekterna och så.



23 maj 2010

Det var en tuff natt igår. Lyckades somna vid 1 efter att ha fått prata med gumman ♥. Det känns alltid så bra att få prata med henne för jag vet att hon alltid får mig att tänka på annat och distraherar mig och pratar om glada och roliga saker istället. Vad skulle man gjort utan sin bästis tro? Tydligen aldrig överlevt för min del...

Fattar inte heller varför jag fick frossa vid halv 7. Låg och frös arslet av mig trots att jag hade mjukisar på mig.
Aja det kvittar nu.

Idag vill jag bara ha en lugn dag...och tänka på andra tankar, om man nu lyckas.



Ingen energi

Just nu känns det bara som energin har gått ur mig. Jag är så trött på allt just nu. Dagen har väl varit rolig och jag har hunnit med mycket. Men nu räcker det. Har hänt så mycket idag så jag orkar inte mer. Allt känns så himla otippat så det inte är sant.

Skönt med sovmorgon. Inget ska få störa mig!



Biff till middag

Har nyss ätit en god middag. Vi lagade biff med friterad potatis och bearnaisås.
Ska snart på bio om en timme: Prince of Percia :D

Lägger upp bilder senare ^^

Solstråle

Känner mig glad idag, kan bero på solen :D Drar ut och solar igen snart ^^

 

 

 


Beach 2010

Vart så rastlös innan så jag drog till gymmet och brände fett istället ;)
Fortfarande beach 2010 som gäller ju. Orka visa sig i stranden med värsta tjockismage, tjockisararmar och tjockisben...it's a no no!



Härlig lördag

Äntligen har folket i Jönköping varit snälla och förtjänar lite sol. Vi satt i Hälsoparken och låg och solade och det var riktigt nice! Det är nu man har hopp om att sommaren kommer bli varm.

Det blev take away med pasta och så rött vin. Det var mysigt.

Först var det rätt mycket moln, men de försvann :)

 

Mina nya brillor med reflexglas och guldkant :)

 

Pasta från Tortellini = Gott

 

Rosévin


Lunchdate

Dags att ta helg för mig och det blir date med min älskling.

Vi ska köpa med pasta och sitta ute i solen med ett glas rött



22 maj 2010

God morgon. Ska iväg på omtenta om 20 min. Börjar 9.00. Två tentor ska göras för min del men tror dock inte jag kommer klara mig så bra på båda.

Längtar efter att ha gjort klart tentorna så jag kan luncha med min älskling :)

Summering av veckan

Det är fredag idag. Dock känns det inte alls som en fredag för mig. Tror alltid att det är typ tisdag eller så.
Hela veckan har varit fullt upp. Praktik måndag och tisdag. Skola onsdag-fredag. Två inlämningsuppgifter. Och plugg till två omtentor som är imorrn.

ja...lite upptagen har man ju varit. Men nästa vecka blir det nog bättre. Inga mer omprov för denna termin iallafall. Dock fortfarande rätt så mycket kvar i skolan eftersom denna kurs är rätt så intensiv...eller vad man nu ska kalla det.

Har gett upp pluggandet inför imorrn sen nån timme tillbaka och det får gå som det går. Jag har redan gjort mitt bästa och orkar helt enkelt inte mer :)

Trött liten plutt efter en upptagen vecka



När man inte orkar plugga...

...kan man leka med mobilen...


Gott på sommaren

Mmmmm, sommar med jordgubbar (och vattenmelon) är ju det BÄSTA som finns :D

 




Det här är SJUKT!

Om ni ville veta kan jag inte längre "do the number 2" i toaletten längre utan att tänka på det som vi såg på filmen igår :S Jag kan bara inte sluta tänka på hur äckligt och sjukt det var. Tänk om det där var i verkligheten????

Haha, hittade nyss hela processen om hur man bygger en mänsklig tusenfoting nyss....det är exakt de bilder han visade i filmen för att offrena skulle förstå vad som skulle hända dem...

Föreläsning om hur du gör för att få din egen mänskliga tusenfoting...

Skära av någon nerv eller sena (nåt var det iallafall) så att de inte skulle kunna sträcka på benet någon mer

 

Munnen ska mot anuset...

 

Framtänder och sånt ska dras ut...för att munnen ska kopplas till anuset...

 

Skinn tas bort därifrån...

 

Och sätts fast ihop med rumpan...

 

Och tada! En mänsklig tusenfoting...mat äter del 1, och ja...ni kan väl föreställa er vad de två andra får för..."mat"....SÅ ÄCKLIGT!!!

 


Plugg plugg plugg

Sista dagen i skolan för denna vecka, skönt! Bara omtentan kvar så blir det helg för mig :)
Måste verkligen plugga nu!

21 maj 2010

God morgon. Jag sov faktiskt bättre än jag trodde, och jag drömde om bl.a. pandor (nyfödda) och en viss kändis som skulle vara vår hembiträde för en dag ;) De du, inte helt fel.

Vaknade av mig själv vid halv 9, och kände mig utvilad faktiskt :) Så därför bestämmer jag mig för att gå till skolan fastän vi börjar 10.30 och slutar 12.

Förutom skolan, blir det förhoppningsvis att komma igång med grupparbetena. Sen PLUUUGGGG!!! Omtenta imorrn och jag vet inte riktigt om jag är redo för det :S

Har på mig ett halsband jag fick när jag fyllde år sist...inte något jag skulle haft på mig annars, men det är det enda "casual" halsband jag har just nu :(

 

Fan va taskig jag är...halbandet är väl helt okej egentligen...^^; En liten blomma med en pärla på i mitten



Madrömmar inatt???

Jag kommer inte kunna sova gott inatt ju :( Mardrömmar kommer säkert hemsöka mig som vanligt och jag har ingen att krama om :'( Eller jo min kossa men hon är inte stor nog att kunna skydda mig om någon skulle vilja kidnappa mig och göra mig till en del av en mänskilg tusenfoting (som i filmen) :S

Torterade mig själv nyss igen också btw om ni ville veta :/ Salt blåsa i munnen. Aj säger jag bara! Men efter ett tag så är det faktiskt rätt så skönt :P



The human centipede

Var filmen ett av de sjukaste filmerna jag sett? JA! Den var absolut inte läskig, bara otroligt sjuk! Hela tanken är sååååååå sjuk så det inte är sant.

"Den pensionerade kirurgen dr. Heiter drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting genom att placera människor på knä bakom varandra och operera ihop dem från mun till anus. Med hjälp av Rohypnol, skalpeller och tre offer skapar han sitt livsverk i källaren. Inte ens om du har varit kirurg ett helt liv har du sett något liknande."




Filmen som fick folk att spy!

J är på väg till mig och vi ska kolla på den omtalade "The Human Centipede" som fått folk att spy inne i biografen. Får se om den verkligen är så läskig och obehaglig som den sägs vara!



Joooeeellll

Jag kan faktiskt erkänna att man blir rätt så Joel efter att man har pluggat så mycket på en hel vecka....inte okej.


 

 


Ny chips

Köpte hem den nya OLW chipset för att testa förra veckan. Den var faktiskt riktigt god. Men stämde den överens på vad som stog på paketet??? Självklart inte.

Extra mycket smak - Ja
Extra krispiga - Sådär
Extra stora - bullshit...till och med lite mindre än de vanliga


Just nu...

Saknar Berta!!! Söta Berta var ju länge sen man hälsade på. Önska jag hade tid och ork att ta mig upp dit till henne...någon gång nästa vecka kanske....

 

 

 

 

 


20 maj 2010

Vilken seg dag det har varit. Men givande var den väl....till viss del....
Bara en dag kvar, sen är det äntligen helg :) Ska väl bara vila lite innan jag börjar plugga igen. Snart är det över!!! Bara att bita ihop och stå ut.

Omotiverad Yen vill åka hem

Orkar absolut inte med skolan just nu!!! Jag blir så omotiverad ibland, och ibland är just nu :/ Skulle helst vilja att den 12 juni var imorrn så jag kunde hoppas på bussen och åka hem. Känns som evigheter jag var där sen sist och jag saknar mamma och hennes mat, och all god mat som finns att få tag på därborta.

Tyvärr är det typ hela tre veckor kvar....kill me!

Jag och söta glada mamma ♥



Solen???

Har knappt sett solen på hela två veckor, om inte det är mer....Jag tror faktiskt att det är vädret som gör att jag är så trött som jag är nu. Och även att jag har ont i huvudet. Fortfarande kass väder här i Jönköping....är det verkligen nödvändigt att ens stanna i denna stad om inte det blir fint väder under sommaren? Tror knappast det ;)



Sörjer...

Jahapp, det var tydligen ingen idé att gå tillbaka till skolan på workshop eftersom den var hur onödig som helst.

Bra där! Så kan jag sitta hemma och plugga istället och även sörja för mitt älskade halsband som gick sönder någon gång under natten mellan söndag och måndag :'( Märkte det på morgonen att ena vingen låg på sängen och jag undrade vad det var för något. Insåg ju rätt så snabbt att det var från mitt halsband...

Vet inte om det är någon idé att med ett desperat försök att limma tillbaks det med något starkt lim...
annars får jag väl bara hitta något nytt halsband som jag kan ha på mig varje dag...

Jag kommer ju knappt hitta ett likadant halsband....och jag kommer säkert aldrig heller hitta något halsband som jag älskar lika mycket... :'(

 

R.I.P




Hm...

Usch vad jag känner att jag inte komma klara omtentorna på lördag...Va f*n säger jag? nu ska vi ju inte vara pessimistiska! Jag kommer klara det!

19 maj 2010

Är hemma nu från skolan en stund eftersom vi har "håltimma" börjar inte igen förrän vid 14....*suck*
Sova fick jag iallafall göra, men drömde verkligen världens sjukaste och läskigaste dröm. Inte okej! Att det kunde ge så starka känslor för den personen fastän jag inte visste att jag ens brydde mig....men aja....

Måste sätta igång att plugga så jag hinner med allt. Kan inte sommarlovet vara imorrn???


Vill ha massage

Jag skulle nästan ge allt för att få en massage just nu! Är extremt trött så ska nog sova tidigt tidigt idag (och förhoppningsvis att jag kommer kunna somna). Har även sjuuukt ont i mina skulderblad. Båda sidorna. Fattar inte varför :(



Helg tack!

Just nu längtar jag till helgen sååå mycket! Efter lördag förmiddag blir det inget mer plugg i helgen!
Har så mycket jag måste fixa på lördagen. Inte mycket mycket men saker som är viktiga och som jag inte haft tid med under veckan.
  • Formatera om datorn
  • Träna
  • Städa rummet, toaletten (och förhoppningsvis en storstädning av lägenheten med killarna)
  • Ändra på vissa plagg
  • Skaffa mig en snygg kramgo dejt? :)


Den här ska vi se!

Älskling berättade om denna artikel för mig som finns på aftonbladet HÄR

"Vi måste se den!" Säger han till mig. Haha ofcourse...vi ÄLSKAR ju sånna sjuka skräckisar som är hur vidriga som helst egentligen. Jag tror faktiskt att han ligger bakom denna filmen eftersom han alltid säger massa äckliga tortyr-saker man kan göra med människor...vem umgås jag med egentligen :S

 

Drömde ju om att jag var med i Saw-filmen i måndags och då fick jag min hand avhuggen....nice....or maybe not...


ZzzzzZzZZ

Somar vilken....sekund....som....helst....ZZZzzzZzzzZzZ

VFU dag 2

Andra dagen på VFU:n avklarad! Det betyder att jag inte har någon mer praktik förrän om tre veckor :)
Skönt att jag fick sluta 15 idag iställer för 16. Riktigt soft. Det har varit en intressant dag och jag fick träffa väldigt speciella patienter. Så nya saker fick jag se.

Måste nu sätta igång och plugga så jag utnyttjar tiden. Är astrött, men sånt får man ta ibland.

I väntan på bussen...


18 maj 2010

Alltså...jag hatar som sagt min dator just nu och igår...och dagen innan. Går knappt att skriva längre utan att rutan poppas upp...

Är lika trött idag...kunde inte somna förrän vid halv 12 igår :(

Aja, livet suger på morgonen


Måndags-plugg

Har nu ändå varit duktig och pluggat. Omtenta lördag som sagt. Kan inte fatta hur jag ska klara mig när jag har skola varje dag just denna vecka, alltså praktik måndag och tisdag och skola resten av veckan + en inlämningsuppgift till på fredag. Typiskt. Ska försöka mitt allra bästa.

Btw, fick j*vla paper-cut av min psykiatri-bok *grr*



Photo edit

Åhhhh, jag har blivit kär i en ny fotoredigerings-funktion!!!
Bilden blir sååå mycket finare tycker iallafall JAG :)
Kommer nog använda den ofta med mina bilder härefter.


Före (vänster) och Efter (höger)



Det var en gång...

...två tjejer gick till stan och shoppade, istället för att den ena tjejen egentligen skulle ha suttit hemma och pluggat eftersom hon fick sluta två timmar tidigare idag på praktiken, bra där tjejen...BRA!

Det här linnet följde mig hem, hon säger att hon bara kostade 50 kr...billigt det! Ska nog förkorta henne lite bara



Lilla jag

Lekte nyss med fotoredigreings-program, så bjuder på denna bild på mig...från lördagen...


VFU dag 1

Hemma från praktiken :) Fick sluta klockan 14 idag som tur var så var redan framme i Jönköping 20 minuter senare.
Det gick faktiskt rätt bra på praktiken. De var jättetrevliga. Visade mig runt i hela vårdcentralen som var större än förväntat. Vi åkte på massa hembesök hos patienter och kollade runt. Fick även intervjua en patient, och det gick väl också bra. Fick även en sightseeing-runda i Habo och fick bl.a. se fina nybygda hus med grymt fin utsikt över Vättern.

Tur att jag slutade så tidigt idag så jag hann handla innan. Ska även plugga lite nu tänkte jag eftersom jag har skola hela veckan.

Snor en bild på hur en del av vårdcentralen ser ut från deras hemsida


17 maj 2010

God morgon...är så trött just nu...känns ju nääästan som att vakna upp klockan 5 varje morgonen när jag skulle till sommarjobbet.....

Sitter och äter på lite frukost så inte jag blir hungrig förräns lunch. Pinsamt att sitta där när magen kurrar ju.

Jag skulle vara där vid 8, så jag tar bussen som går 07.20. Slutar nog vid 16 idag. Drygt!

försöker se pigg ut...lyckades inte riktigt va?



Värk i kroppen

Det märks att jag var på G igår hela kvällen/natten. Hela kroppen har fått träningsvärk, typ armar, ben, skinkorna....och så fötterna ligger ju nästan i koma.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bubblan blåsan stortån...den känns och ser riktigt läskig ut :S Aldrig haft sånt ju...men smartast är väl att låta den vara? Får se om jag inte googlar upp det senare.

Aja, ska vila nu inför imorrn. Då är det VFU, a.k.a. praktik.

Bilder från igår

Lite bilder från igår...















Dumma fluga

:( Håller på att bli attackerad av en fluga som vägrar lämna mitt rum! Den attackerar mig säkert för att jag försökte dammsuga in den i dammsugaren innan :P Gick inte så bra...

Bilder från kåren

Hittade två bilder från igår när vi var på Akademien (Kåren)





Typ världens fulaste bilder på mig....men ändå....

Call me crazy

Hallellujah! Har äntligen tankat på mobilen. Jag kan ringa folk igen! Inte för att jag har nån att ringa till...men ändå ;)

Call me crazy, men jag fattar inte varför jag stod klockan 9.30 i köket i morse och stekte biff och lagade klyftpotatis i ugnen och åt upp allt efteråt....klockan 9.30 på morgonen! Aja, lika gott som vanligt men mådde dåligt efteråt. Så fick sova vid 10 och vaknade upp nyss vid 13.

Jag tror jag kommer klara av resten av dagen...

Förresten så såg jag att jag hade en STOR blåsa på min högra stortå....kanske därför det gör så ont?

Ser ni den???


16 maj 2010

Jag hatar verkligen min dator just nu. Den vart idiotisk redan igår, och direkt när jag startar datorn idag så är den lika idiotisk!

Igår var riktigt kul. Hela dagen och hela kvällen. Sliten idag? Helt okej faktiskt. Mest trött tror jag...eller?
Volleybollen var som sagt kul, fastän vi inte var lika bra som vi trodde. Men vinst var det iallafall nån/några gånger.

Kvällen började med att vi förfestade hos oss as always....och slutade upp i kåren. Var verkligen där 22-02...så kul var det. Vart mycket dansande, prata med folk, beställa drinkar och shots...ja...snacka om att mina fötter är döda just nu...

Bilder lägger jag in senare...måste få i mig lite mat nu :)

Right now!

Det var riktigt kul att spela volleyboll faktiskt. Lite stressigt just nu. Skriver mer imorrn :)



15 maj 2010

God morgon! Vädret är fortfarande lika svenskt, men det blir volleyboll ändå. Kommer nog bli kul, för vi kommer ju vinna (haha not!). Kommer vara rätt så upptagen idag tror jag. Först volleybollturnering, sen hem och duscha och byta om, sen kanske grilla om vädret tillåter, förfesta, kåren, hem och sova.

Ofixat hår, sminket utkletat! Det är så vi ska ha det idag ;)



It sucks!

Det här suger riktigt hårt. Kan inte det här vara över snart så jag kan åka hem och njuta av sommaren som typ bara kommer bestå av regn? Orkar inte med detta längre. Finns det ens någon mening med att fortsätta?



Lyxmiddag

Magen kommer sprängas när som helst. Så mätt jag är, helt seriöst! Middagen blev hur god som helst. Jag är ju grym på att laga mat ;) Biff med klyftpotatis och bearnaisås.

Min lyckade middag :) (jag vet, inga grönsaker...orka...)


Storhandlat

Ojojoj vad tungt det blev i kassarna! Trodde mina armar skulle gå av.
Köpte äntligen potatis och biff, så ikväll steker jag biffarna och gör klyftpotatis :D
Godis blev det också ^^

Blev även lite köp på systemet...
Andra gången de inte frågar mig om mitt leg!!! Fy fan! Ser jag så gammal ut??? :( Tror jag ska börja spruta in botox i ansiktet snart så jag ser ut som en bebis! Skämt åsido. Tror det var för att hon i kassan var för upptagen med att ragga på sin kollega som satt i kassan bakom :S

 

Ta det lugnt, allt är ju inte mitt :)



Ståuppkomiker - Özz Nujen

Kollar just nu på Bella & Tyra show (online program om blogg) och i detta avsnitt visas bl.a. Özz Nujen i programmet.

Minns att en kompis berättade om han för typ ett år sen och berättade hur rolig han var och sa att man kunde se filmklipp på youtube. Självklart gick jag in och kollade då och jag tycker fortfarande att han är så himla skön.

Tittar på detta klipp och asgarvar :)


Gottegris - that's me

Åhhh!!! Vart helt plötsligt så himla godissugen!!! Blir nog att shoppa lite godis lite senare :D Måste även handla idag. Ingen frukost kvar ju! Inga ingredienser till en smoothie! Måste även handla till min middag :) Varit sugen på biff i typ 100 dagar nu utan att ha orkat, men nu j*vlar ska det bli biff till middag!

 



14 maj 2010

*Gäsp* Vaknat redan vid 9 och det kändes skönt. Lagom länge. Sov jag bra? Inte så värst. Men som sagt skönt att sova ensam i min sköna säng och få sova hur länge man vill.

Pallar inte göra så mycket just nu förutom att fixa en liten frukost och ligga kvar i sängen och kolla på serier ^^

Plugga gör jag lite senare!



In the dark

Sitter i mörkret och drömmer mig bort genom att titta på Laguna beach. Skönt att bara skita i allt, vara ensam och göra det man vill och känner för. Bort med alla bekymmer och folk man stör sig på för tillfället och ta itu med det senare....eller kanske aldrig?



Mongo-bilder

Hmm....det här var nog vid 2008 nångång :) Minns att vi satt och asgarvade hur mycket som helst när dessa bilder togs! Man kanske kan fatta varför? ;D

 

 

 

 

 

 


Plugggggggg

Sitter och fortsätter på mitt pluggande nu, men det går riktigt dåligt. Huvudet håller på att sprängas som vanligt....ingen lust att göra något alls förutom att sova.

Vi spelade ju volleyboll nyss och det var kul. Känns som det kommer gå rätt så bra för oss på lördag :P


Rastlös

Pluggmotivationen är typ på botten just nu. Finns så mycket i internetvärlden och i datorn som distraherar mig :P
Tittar på gamla bilder och tänker tillbaka till gamla goda minnen :)

Som denna, i mitten av 2005, lite solbränd, spinkig, spelar mario cart


Dagens outfit

Baggy-jeans, svart linne och grå zip-hood, perfekt outfit för att spela volleyboll i...i detta väder då (muligt)

Mitt ansikte var jag tvungen att klippa bort eftersom jag ser otroligt dryg ut...inte okej!


Besatt? Oh yeah

Har legat och kollat på några delar av Laguna beach nu...igen...är lite småbesatt...
Men men, nu är det roliga över och jag måste plugga!!!

Såhär ser jag ut när jag sitter och kollar på Laguna beach



Huvudvärk...igen

Jag dör jag dör jag dööör!!!! Huvudvärken är värsta stalkern ju! Hade det HELA kvällen igår. Hade knappt lust och göra ett skit och trodde jag skulle svimma vilken sekund som helst. Ipren var inte till någon nytta...

Och nu sitter jag här och det trycker i huvudet igen....cp cp cp!

Ska lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv nu :(

Min gamla feta hamster som älskade att sova och äta...



13 maj 2010

Är faktiskt inte alls lika trött idag trots att vi vaknade vid 8. Drömmarna förföljde mig som vanligt under natten men jag överlevde.

Vädret igår var ju hur dålig som helst! Regnade asmycket så jag trodde det skulle bli översvämning där ett tag *skämt åsido*. Men det var mysigt ändå.

Imorse när man tittade ut genom fönstret såg man knappt någonting. Tjock dimma!

Såhär såg det ut


What's wrong???

Är så trött. Känner mig lite deprimerad (fråga mig inte varför, jag vet inte). Orkar inte göra något. Inte sugen på mat (!)...Hatar vädret just nu...

Imorrn vill vi spela volleyboll men vet ej om vädret tillåter det :/

Värsta tönten som gör reklam för en volleyboll :P



Lite pengar

Oh sh*t! Gick in på mitt konto nyss och såg detta Tur att jag inte hade handlat mer då innan :P Annars skulle det varit pinsamt! Men dock hade jag ju 300 kr i cash eftersom jag ska köpa en bok sen i skolan.....men men, ogillar verkligen när man har lite pengar kvar på kontot och man glömmer bort det ^^;


Laguna beach

Åh, jag minns när vi satt och kollade på Laguna beach typ för 3-4 år sen. Sååå himla bra :P Laguna beach är en reality-serie som visades på MTV och handlar om ungdomar som går sista året på high school i ett välbärgat område. Massa drama och massa underhållning *me like* Ibland önskar man att man var en av de bortskämda ungarna i serien ^^;

Iallafall så låg jag i sängen igår och kollade på första säsongen igen (nästan klar) och den är som jag minns den, lika bra.


Sången i videon: Coming clean är ju också en favorit ♥


Dagens lunch

Träningen var helt okej. Lyckades handla efteråt också. Så nu sitter jag och smaskar på min hemgjorda tonfisk-sallad och dricker på en smoothie som var på rea :P Mango och kokos-smak= gott!

12 maj 2010

Åh herregud vad jag känner att jag bara vill ligga kvar i sängen och sova i tre timmar till på min lediga dag...men...vaknade iallafall vid 9 och tänkte gå till gymmet om typ en halvtimme eller så.

Är hur omotiverad som helst men det går väl över när jag väl är där (?)
Denna dag väntas massa plugg! Hela ortopedi-avsnittet måste jag ha pluggat färdigt tills på lördag, för efter det har jag inte tid att plugga förrän nästa vecka :/

Synd att man inte kan njuta av sin lediga tid -_-'' Aja jag har bara mig själv att skylla på....

Kossan ville också synas lite ;)



I mina tankar...


En intressant men onödig sak men samtidigt ändå roligt att tänka på...när man har tråkigt....

Jag och älskling låg och snackade häromdagen innan vi skulle lägga oss om vänsterhänta. Vi båda är ju vänsterhänta, men då kom vi fram till att vi inte riktigt gör ALLT med vänster hand.

Jag minns att mamma också frågade mig en gång och det var då som jag började tänka till.....jag är ju inte så vänsterhänt som jag trodde jag var :S Visst, jag skriver med vänster hand och gör massa saker med vänster hand....men en del saker är det bara inte så...

Medans tjockisen låg och snarkade bredvid kom jag på typ hundratals saker där jag faktiskt använder höger hand (fastän jag inte brukar tänka på det)

Exempel på saker som jag absolut använder höger hand till:
  • Kasta boll
  • Bowla
  • Spela volleyboll
  • Spela basket
  • Hålla i min ipod
  • Låser dörren
En annan sak jag tänkte på då när jag låg där....då tjockisen fortfarande snarkade djupt....var att jag gör vissa saker i en viss ordning, att det inte går att göra tvärtom (fast det här är ju kanske bara en vana?)

T.ex.
  • Ta på sig vänster skon (och struman) först innan jag kan ta på den högra
  • Ta på linsen för höger öga först innan jag kan sätta in den vänstra
  • Sätta in hörluren för höger öra först innan jag kan sätta in för vänstra örat
  • Sätta in vänstra armen först i en tröja/jacka innan jag kan sätta in den högra armen
  • Sätta in vänster ben i ett par byxor innan jag kan sätta in högra benet
Aja, listorna kan ju göras mycket längre men orkar inte skriva ner just ALLT. Men det ju ändå roligt att sitta och tänka på sånt (som sagt, när man har tråkigt :P) Tycker jag iallafall....eller? :)

Pitabröd i repris

Mums! Saft är verkligen underskattat!

Önskan uppfylld

Sitter hos en tjockis och väntar på att maten ska bli klar! Jag fick min önskan uppfylld! Det blir pitabröd med kyckling idag :D Kommer bli riktigt gott!

Kan inte han skynda sig???

Min första patient

Haha, nu är jag hemma från skolan. Vi hade ju workshop idag och uppgiften var att träna att prata med en patient och ställa frågor. Man fick lite information om sin patien och så skulle man ställe frågor och få veta mer om personen. Det var rätt så pirrigt i början men det blev nog helt okej iallafall :) Det var bra att vi fick lite övning idag så att vi är lite förberedda när vi ska ut på praktik nästa vecka. Då ska vi ju intervjua en riktig patient :S

Skö
nt att jag är ledig nu resten av veckan :D *woho*
Me
n dock blir det en hel del pluggande -_-


Tror
ni verkligen att folk kommer vilja ha mig som sin arbetsterapeut??? höhö :P


Bästa efterrätten

Lite Ben & Jerry's till efterrätt kanske? Oh yeah ♥ ;D


11 maj 2010

Är nu hemma från skolan. Ska tillbaka sen vid halv 3 eftersom vi ska ha workshop då och testa på att intervjua en "patient". Så nu ska jag sitta och skriva frågor till min "patient" och försöka veta mer om personen....

Ahhhh!!!

Jag kände på mitt ben och kände att det var blött...kollade på handen och såg detta!




Blod!!! Det blödde från ett litet sår (hade pillat bort skorpan typ 5 minuter innan)

Vill ha pitabröd!!!

Åh va gott det skulle vara med pitabröd med fyllning just nu! Min egen middag idag var ju ingen höjdare precis :/ En smoothie, en korv med bröd (det enda brödet hade legat i kylskåpet i typ....2 månader?) och två ägg....

Våran middag i lördags

Vi stekte marinerad kyckling, hackade sallad och lök, värmde pitabröd i ugnen och hade stark sötsur-sås till

Finns bara ett ord att beskriva med: MUMS!

Är den borta???

Woho! Jag TROR att viruset är borta från min dator. Seriöst så trodde jag skulle hoppa på datorn igår för jag var så irriterad när den höll på att poppa upp fönster HELA TIDEN! Men jag tror att antiviruset jag skaffade igår fick bort det....man får väl alltid hoppas. Har verkligen inte tid att formatera om datorn...

Ska laga mat nu...och med laga mat menar jag förstås smoothie och typ...ja...stoppa in nåt i ugnen :P



Bort med regnet

Solen är framme igen idag, men dock fortfarande blåsigt och lite kyligt på morgonen. Längtar verkligen till sommaren och att få sola (jag vet att jag tjatar för mycket :P)


Skön dag

Det är alltid så skönt när det står att man slutar 16 på schemat men att man istället slutar två timmar tidigare istället :) Idag var en sådan dag och jag passade på att dra till gymmet efteråt direkt.

Känns alltid lika skönt efteråt. Men nu väntar duschen på mig...sen blir det plugg....igen. Lite disciplin har man ju fått...helt plötsligt ;)

Känner mig lite som en hamster som fått energi i sig...



10 maj 2010


Drar till skolan snart. Sista kursen denna termin, sen är det sommarlov :)

Blää

Snacka om att jag inte hunnit vila ut under min helg :/ Har ju pluggat en del....sovit dåligt båda dagarna....tvättat idag när jag var hur trött som helst....städat rummet och toaletten....bråkat med min dator (var skitnära på att slänga ut den genom fönstret)....pluggat igen.....

och imorrn börjar skolan igen med en ny kurs, vi håller på från 10-16....*oh crap*

Just nu vill jag bara sova sova sova, men det är fortfarande tidigt. Om jag sover nu kommer jag vakna upp vid typ 3 och inte kunna somna om :/

Mina hamstrar som jag hade förut...skitlata




Apnaglar

Buhu, var tvungen att klippa mina naglar nyss, så nu är de apnaglar. Dock var de ju inte så långa innan så det gör inget :) nageln på vänstra handen hade börjat gå av så det var lika bra att klippa alla naglarna. Vi ska ju spela volleyboll nästa vecka också och det är ju risk att alla går av :P Så jag tog beslutet åt naglarna att "begå självmord" ;) Det vill säga klippa av dem hellre än att de går av när vi spelar volleyboll...


Bokat biljett hem

Har nyss bokat biljett hem i juni. Åker då hem den 12 Juni och åker tillbaka till Jönköping den 21 juni. Så jag är hemma i lite mer än en vecka. Kommer vara skönt, och jag hoppas det är soligt då så jag kan SOLA i balkongerna!!! Annars kommer jag hata solen :P

Jag var ju liiiite brun förra sommaren :P





The blind side



Igår kollade vi äntligen på filmen The blind side med Sandra Bullock. Den var ju riktigt bra. Seg men bra. Kan tänka mig att inte alla gillar den dock. Men de som gillar drama borde nog tycka om den...vad vet jag...
Fast det fina med filmen är ju ändå att den är baserad på en riktig händelse. :)



Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afro-amerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


Kalle's


Mums med ägg + KALLES KAVIAR, inget annat b-märke

9 maj 2010

Seriöst! Kill me! Är så otroligt trött så jag kommer dö snart! Känns som jag inte sovit någonting alls inatt. Kom hem nys och ville sova lite till eftersom jag har tvättid 13, men såg att det inte var någon som var i tvättstugan nu, så bestämmer mig därför att tvätta nu istället så jag får det gjort!

Om solen läste detta...

Jag drar ut nu! Ja, det regnar, och nej, jag ska inte ha med brillorna ut. Ville bara visa denna bild för "solen" ifall han/hon läste min blogg hur mycket jag önska att han/hon hade varit framme idag så jag kunde ha haft på mig brillorna som på bilden ;)


My tattoo

Hallå! Visste ni att jag hade en tatuering??? Jag hade glömt bort det nästan! Helt seriöst :P Såklart jag vet att jag har en tatuering, men den glöms bort riktigt ofta... Och detta eftersom det sitter på ryggen vid min högra skuldra ungefär. Och det är ju inte så ofta man kollar sig i ryggen, höhö :)

Men det är bra att den sitter där, för annars skulle jag ha tröttnat på den för länge sen. Roligt när kommer på: "Juste! Jag har ju en tatuering på ryggen" och så kollar man i spegeln på den och tycker den är otroligt fin ;)

 

Motivet på tatueringen är mitt namn på kinesiska och sen sakura blommor (a.k.a. cherry blossoms) runt den.


Dumma hårspray!

Jag har nyss blivit attackerad av min hårspray :( Fyfan va ont det gjorde!!! Det svider fortfarande i ögat...tror jag kommer va tvungen att åka in till akuten och operera bort det eller nåt...nä...men ont gjorde det.... :'(

Stackars lilla vänstra öga...

 

Aja, det är bara att suck it up och gå vidare med livet :/



Plugg en lördag?

Tragiskt att plugga på en lördag. Men måste man så måste man. Det är ju nu som jag har tid och då är det väl perfekt att utnyttja tiden? Har suttit i två timmar nu och läst om psykiatri. Intressant, och man blir ju själv lite deprimerad snart :S

Ska fortsätta lite till sen efter duschen.

Lördagens lunch

Dagens smarriga lunch består inget annat än två mackor (en med skinka & ost och en med leverpastej) och en smoothie med hallon-yoghurt och frysta jordgubbar


Brillor med guldkant

Fick hem mina nya brillor på posten igår så hämtade ut dem idag. Jag är nöjd :)

Rätt dålig bild men den får duga



8 maj 2010

God morgon. Dagen börjar ju lyckat med att man känner sig ovälkommen och är tvungen att gå hem halv 10 på morgonen när det spöregnar och blåser ute. Det bästa jag vet!

Idag blir det plugg. Har ju omtentena den 22 maj...*suck* ska försöka träna också om jag nu fortfarande har den lusten...vi får väl se...

Här är iallafall bilder från igår...

Dricker lite vin medans baconet och löken steker...

 

Dukat upp lite snyggt...

 

Carbonara...

 

Polly till efterrätt...



Aqua in my heart

Riktigt länge sen man lyssnade på Aqua. De var ju mina stora idoler när jag var en liten plutt. Så himla bra de är...fortfarande! Vi sitter nu och lyssnar på gamla favoriter ^^

 

 

 

 


Middag med tjockis

Det sitter en tjockis bredvid mig just nu som stör mig när jag bloggar. Han vägrar lämna mig ifred, och låter mig inte äta Polly... :(

Ikväll blir det vuxenmiddag med pasta och vin till maten. Herregud vad jag känner mig vuxen.
Måste lära mig att gilla vin ju...

Ömma armar

Är helt slut efter gymmet. Cyklade som vanligt 30 min och körde mage...och denna dag även mina svaga armar, så de är helt ömma just nu.

Måste hoppa in i duschen och fräscha upp mig :)

Kolla va stark jag är. Skulle kunna klämma sönder min kossa...om jag nu skulle vilja det (men aldrig i livet, det är ju min älskling)





7 maj 2010

Då var det fredag igen. Kursen Gerontologi är slut nu och vi hade vårt seminarium idag som gick bra. Vi satt mest och diskuterade, vilket inte alls var jobbigt.

Firades med en sallad med killarna på Kafé Paus, så nu är man mätt och belåten :)

Måste dra mig till stan för att lämna tillbaks ett par brillor som jag var och köpte i måndags. Det var ett par pilotbrillor med reflexglad och svarta bågar. Men jag ville helst ha med guldbågar, så det hittade jag på tradera och klickade hem dem ;)

Blir nog att träna också innan det blir lite fredagsmys med J.


Dessa brillor ska jag lämna tillbaka, och få ett par ännu snyggare, höhö ;)

Tänk om...

Om en månad tar min käraste bästis examen! Så himla glad för hennes skull. Ibland önskar jag att hade börjat plugga direkt efter studenten så skulle jag också tagit examen nu denna termin. Men men. Allt skulle se så annorlunda nu.

Jag skulle inte kunna tänka mig hur jag skulle haft det nu om jag ska vara ärlig.

Tänk om jag hade fortsatt att jobba på mitt gamla jobb och packa pacemakers?
Tänk om jag hade kommit in på Apotekstekniker-utbildningen?
Tänk om jag hade väntat med att söka till högskolan en termin till?
Tänk om jag hade valt att plugga i Linköping istället för Jönköping?
Tänk om jag hade umgåtts med andra än de jag umgås med nu?
Tänk om jag hade åkt hem under påsken 2009?


Ja....det är många tänk om...men nu är det som det är och jag är nöjd med mina val.

Den 4:e Juni kommer jag hur som helst åka till Skövde för att gratta min gumma ♥ ^^

Vi tog studenten år 2007 :)



Jönköping mot kvällen

Så himla fint är det i Jönköping när det börjar bli mörkt i himlen :)







Ping pong diskussion

Vi sitter just nu min grupp som är på 4 pers och diskuterar på skolans grejsimojs Ping Pong. Segt det går...



Bilder från igår

Här är några få bilder från gårdagen.

Jag och Rebeca

 

Pirater på G

 

Jessica fick en tårta av Rebeca för att hon fyllde 17 (enligt henne) :P

 

Dryga blickar

 

Haha, det roligaste...suchi- gänget...berättar senare...


Haha fyllisar :P


6 maj 2010

God morgon. Tog det riktigt lugnt igår faktiktiskt och gick hem relativt tidigt...jag hade jättekul, men kändes inte riktigt skönt att gå runt med en blöt tröja dränkt av cider :/ Hade även världens huvudvärk när jag lade mig. Riktig tuff natt var det :S

Men men har tagit en del bilder (tyvärr inga från piratsittningen) så jag visar väl några senare när jag fått i mig lite mat.


Pirat tar en drink

Mums :)


Klar för piratsittning

Har sminkat mig och tagit på mig överdelen. Kommer ha på mig nåt på huvudet också men det tar jag sen :)
Har äntligen lockat mitt hår för första gången på typ flera år, men det blev bra, eller?

 

 



Hemmagjort pizza

Är supermätt efter att ha ätit upp nästan halva min pizza som jag har gjort "själv". Köpte hem en sån där pizza kit eftersom det är så smidigt. Egen deg orkar jag absolut inte göra.

Det är första gången jag gör det här alldeles själv men det gick ju bra ändå. Förutom att jag nästan dog av hjärtattack när degen "poppade" ut. Och att jag inte hade någon kavel, så fick trycka ut degen med fingrarna :P


Haha man ser mina fingeravtryck :P



Såhär ser paketet ut. Man får med degen och tomatsåsen. Pålägget får man köpa till själv


Tada! Slutresultatet. Jag hade på skinka, champinjoner och ost bara, men det blev gott!



5 maj 2010

God morgon. Ingen träning idag, får bli typ fredag och lördag istället kanske :) Kände att jag behövde sova ut lite eftersom vi ska ut ikväll. Ikväll är det piratsittning och sen blir det kåren. Dock tar jag nog det gaaanska lugnt ;)

Viruset i datorn är nog fortfarande kvar men orkar inte kämpa med det just nu...ska nog plugga lite så jag inte sitter som en idiot på seminariet fredag och är med i diskussionen...

Ps. Solen skiner :D


Behind the pic

Denna bilden togs ju i söndags. Det krävdes ett antal försök innan jag fick endast två bra hopp-bilder :P Så det är inte alls så lätt som det ser ut. Dock var det för att vi endast använde mobilkameran (hade inte med digitalkameran) men det blev lättare när vi använde "kontinuerlig-funktionen".

 

Såhär såg det ut när man använde den funktionen :)

 

Det blir som att man tar video men i stillbilder ^^

 

Här är ett misslyckat försök!

 


Virus är pain in the ass

Åh men vad bra då! Har fått virus som har förföljt mig nästan hela dagen nu. Försöker ta bort det men det går riktigt segt...i värsta fall får jag väl formatera om datorn. Inte hela världen med att formatera om datorn med tanke på att jag har min kära externa hårddisk som är som ett kassaskåp för mina viktiga filer. Fattar inte varför jag inte har en extra extern hårddisk som jag lägger in i typ i nån sån där särkringskåp eller vad det heter i nån bank (?) Aja ni förstår vad jag snackar om.

Huvudet kommer sprängas

Ja, så känns det i mitt huvud just nu. Jag var så trött och yr i huvudet när jag satt och pluggade, så jag orkade inte mer och tog en powernap. Vaknade upp och var fortfarande hur trött som helst. Och nu har jag huvudvärk och kan typ inte tänka :S Måste nog ta en ipren!!!

Hihi, jag var ju utklädd till ipren på sjuksittningen en gång...här försöker matte "ta mig" så att han ska bli frisk


Off to Jensen

nu drar jag till biffhuset ;)


4 maj 2010

Åh h*lvete vad trött jag är! Men jag gick upp ändå. Ska gå och träna vid 10 när gymmet öppnar, sen hem och duscha och fräscha upp mig och sen blir det lunch Jensen 11.45 :) Så lite stressigt kanske det är, men värt det, höhö.

Oj, jag blir ju nästan skrämd av mig själv denna morgon.



Ben & Jerry's

Äntligen har jag smakat på Ben & Jerry's glassen som finns på pinne. Den var ju riktigt god. Verkligen min smak. Dock så orkar man ju bara med halva innan man blir riktigt mätt :)


Efter gym

Lyckades cykla i 30 min (ca. 11 km). Sen fick jag alldeles för ont i magen och gick därifrån och handlade istället.
Har nu fixat en smoothie med blåbärsyoghurt och frysta jordgubbar som får bli min lunch. Mer avancerade gjrejer orkar jag inte göra...



Bilder från gårdagens Stadsparken

Slänger upp lite bilder från igår innan jag drar till gymmet


Så många och fina vitsippor det fanns :)



Lamadjuret hade en liten gullunge bredvid sig ^^


Kolla på sötisen som är högst upp :)


Berta såg mig...stirrade i typ 10 min...men var lika dryg som förut....vad har hänt med dig???

:((((

Jag fick inte den dära dumma lägenheten, som jag trodde och kände på mig. Jag har ont i magen och huvudet kommer sprängas av huvudvärk snart. Kan något gå bra för mig just nu??? Svar: nej.

Vill gå och träna men vet inte om jag har den lust och ork just nu. Vill bara sova.

Jo, jag ska nog sova lite...iallafall ligga i sängen.



3 maj 2010

Jag tror det här kommer va en lång och plågsam dag. Jag har typ drömt ca. 100 olika drömmar om hur jag inte kommer få lägenheten. Asså jag kommer hamna på psyket snart och jag nästan kan räkna med att jag inte kommer få den. Kommer antagligen få veta svaret senare idag eller nåt.

Aja, lyckat att börja en vecka med att både på fysiskt och psykiskt dålig...



Mår inte bra

Juste, har mått dåligt idag också. Mer nu mot kvällen. Vet inte vad det är. Huvudet, ont och lite yr. Magen mår inte heller så bra...aja det går väl över förr eller senare. Måste vila nu iallafall. Tror jag kommer spy annars.

Rolig kväll ikväll

Hahahaha, fan va kul det var idag när jag träffade Challe. Vi tog först en fika + mat i stan. Sen åkte vi upp till Stadsparken. Gungade, hade girl talk, gick upp och kollade på djuren, gungade mer, hade mer deep talk, åkte hem igen.

Ajust ja, Vi tog så himla många hopp-bilder. Många var misslyckade, men roligt var det definitift :P
Fast nu är mina händer helt frusna :S

Den här var nog den mest lyckade bilden på mig iallafall :P



Tjena playboy

Åh!!! Jag som trodde att min fina playboy klocka hade slutat funka. Tydligen inte! Tog på mig den idag för att ha som accesoar (istället för att ha att kolla på tiden) men då märkte jag att den gick! Hallellujah :D
Minns att jag älskade den förut ♥



Solen skiner!

Det var ju jättekul att spela volleyboll. Dock orkade vi inte traska ända till Vätterstranden utan vi spelade lite i Hälsoparken istället.
Solen sken och det var så skönt att sitta/ligga och njuta av solen med :)

 

 

 

 



Mer bilder från valborg

Dessa bilder togs med Rebecas kamera under valborg :)

 

 

 

 

 

först en misslyckad "bitch-blick"

 

sen en misslyckad "gulligull-blick"



You're out of my life

Vet inte varför, men denna låt spelades i min hjärna under hela dagen igår...



2 maj 2010

Så skönt att sova ut idag :) Dock var jag skittrött igår men kunde ändå inte sova förrän vid 3 på morgonen. Så jag faktiskt inte så länge trots allt.

Idag är det ju riktigt fint väder så vi tänkte spela volleyboll :) Hoppas jag fortfarande kan och att det blir kul.

Flitigt sms:ande redan på morgonen :P



1 maj 2010

Det har varit en lugn dag. Riktigt trött och bakis, så det blir sängen strax och sova länge!
Har träffat Leon idag som kom till Jönköping igår för att fira Valborg med sin kompis. Så vi tog en fika och pratade. Det var ju jättelänge sen vi träffades, så det var trevligt :)

Valborg i bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om valborg

God morgon god morgon Sverige. Igår var det valborg och det innebar då massa festligheter.

Riiiiktigt kul var det! ^^ Det blev mat hos Karin där vi även hade vår första förfest och spelade roligt spel. Sen var vi på vår andra förfest hos Sandra i typ 2 timmar. Till slut blev det hemma hos mig där Matte och Carlos (mina roomies) hade dragit igång en livlig och rolig tredje förfest. Dock var det någon idiot jävel som hade kastat in en flaska genom fönstret i vardagsrummet, och polisen hade tydligen för mycket att göra igår kväll och bad oss ringa igen till dem imorrn....så nu är det ett lagom stort hål i ett av fönstrena i vardagsrummet.

Utgång blev det också. Harrys/Sliver. Alltid lika roligt att dansa. Speciellt på slutet! Andra tråkiga händelser behöver vi inte ta upp här som hände under kvällens gång.

Bilder läggs upp senare! :)

RSS 2.0