Regn...

BUUUU!!! Vilket skitväder det är! Regn! Inte det bästa vädret för att grilla riktigt. Aja, det löser sig :) Har iallafall fixat mig nu. This is me today!

Bitch-blicken vs oskyldig-blicken (förresten...vilken FET underläpp jag har!)


Kvällens outfit (bilden gör så att jag ser sjukt smal ut...)

 

Inviger mina röda klackar ;)



Det ska grillas

Så! Nu har jag och Karin handlat till grillningen! Marinerat grillkött, potatissallad, marsmallows, och dricka! Gott ska det bli! Får hoppas att det regnar efter vi har grillat ^^

Haha, när vi grillade förra året. Mysigt var det :P och KALLT!



Valborg idag!

God morgon. Idag är det den 30 april 2010, dvs. årets valborg. Har aldrig riktigt fattat vitsen med dena dag. Minns bara att man brukade kolla på majbrasan och ibland pic-nica eller grilla.

Idag tänkte vi grilla såklart om det inte blir alltför kallt och muligt. Vill ju så gärna grilla. Det är så gott :) Sen får vi se vad som händer. Dansa blir det förstås och jag längtar ^^

För övrigt så får jag veta om jag kommer få lägenheten eller inte imorrn....är lite nervös faktiskt :S

Aja, ska gå och handla lite nu...

Kolla jag har t.o.m målat naglarna rosa (igen) för denna speciella dag *yeah right*


Tortyr på G

Blåsorna har attackerat mig igen. Denna gången är de tre stycken som är pain in the ass. Vägrar lämna mig som vanligt. Har prövat allting. Och denna gången kunde jag inte låta bli att följa mammas grymma råd: Att hälla på SALT på blåsorna. Det är ju som att hälla på salt på sår....gör riktigt ont kan jag tänka mig.

Men! Jag gjorde det! Ont gjorde det! Jätteont! Så ont att det faktiskt var lite skönt, höhö :P Hoppas det hjälper annars.....ja....då vet jag inte....


Sommar, kom!

Har nyss ätit och halsen håller på att döda mig...som igår...(undrar varför det gör speciellt ont efter jag ätit?)

Lyckades äntligen få sola innan, och det var riktigt skönt! Så himla varmt, så jag drömde mig bort nästan :)

Kan inte det bli sommar och varmt snart???

Rhodos 2008 (fastän det var i mitte av november var det jättevarmt)


Rastlös?

Hallååå, jag gör allt just nu för att undvika att plugga...jag är så rastlös och vill sola! Det blev ju inget i morse och jag gick hem sur istället....lång historia...men om jag ska sammanfatta det kort så är det p.g.a. alla solariumkåta brudar....

Aja, har skrivit 2 sidor nu på min andra inlämningsuppgift, så det är fortfarande one to go! Heja heja!
Kanske tar en promenad och hälsar på Berta sen också? Hm...vi får se om jag orkar :P Ska försöka mig på solariumet en sista gång sen och även handla lite mat. Det behövs...det enda jag äter är ju typ godis och fil...och bröd.

Brukar ligga på balkongen hemma i Stockholm under sommaren. Riktigt härlig bränna får man (som ni ser). Gratis är det också, höhö ;)




♥ ♥ ♥


Torsdag morgon

Jag är fortfarande hur trött som helst. Jag har nog sovit alldeles för mycket...typ 10 timmar kanske? Det var iallafall en trevlig kväll och det var mysigt att det regnade ute.

Jag är inte alls taggad för nåt alls idag, men ska nog ta mig till gymmet, inte för att träna (för har fortfarande ont i halsen) utan för att sola, höhö :)

Blir nog att skriva klart den andra inlämningsuppgiften idag, eller försöka iallafall så jag får en fri helg utan plugg.

Kan inte det bli soligare och varmare snart så man kan sola ute???



I mina tankar...



"Behandla folk som du själv vill bli behandlad
"

eller

"Behandla folk som du själv blir hehandlad"


Själv försöker jag så gott jag kan att behandla folk som jag själv vill bli behandlad. Men lättare sagt än gjort och det fungerar inte alltid. Jag ser ingen anledning till att behandla folk med dålig attityd eller att inte visa respekt, men vissa människor man möter behandlar dig helt enkelt som skit och är riktigt falskt mot dig. Det är då jag behandlar folk som jag själv blir behandlad och kör samma "spel" tillbaka. Det är ju det enda rätta....eller?

Jag har aldrig riktigt fattat varför vissa människor ska vara sån pain in the ass mot folk och vara riktigt dum och taskig. Jag menar...vad har jag gjort mot dig liksom? Men men. Jag tror att dessa människor inte riktigt har haft en bra barndom och att det ligger mycket i hur omgivningen har behandlat dessa stackarna innan.


The Ring i 3D?

Förresten läste jag det här på MovieZine igår...




Fy fan vad läskigt det kommer bli. Jag skulle aldrig våga gå och se den på bio i 3D. Jag blev rädd nog bara att se den vanliga versionen på bio...skulle definitift få mardrömmer i typ 1 år om jag gick och såg den på 3D :S

Jag fick ju typ 3 nätters mardrömmar efter jag hade sett Texas chainsaw massacre (a.k.a. Motorsågsmassakern) på bio....inte kul!


Osdags-smoothie

Dagens smoothie blev en smoothie med Sommarbärs-yoghurt mixat med jordgubbar och lite frukter. Mumsigt som alltid :) Ska bara njuta färdigt av den och därefter blir det lite plugg!




Onsdag!

Va skönt att bara kunna ligga kvar i sängen idag :) vakna för 20 min sen och har fortfarande inte lämnat rummet än. Ville så hemskt gärna träna idag egentligen men har ju fortfarande lite ont i halsen. Så jag väntar nog till imorrn.
Är ledig idag så blir att gå till campus och köpa biljett till sittning, plugga, handla och vara med tjockis ^^

Aja, ska äta lite frukost nu!

Alltid lika snygg när jag är nyvaken, höhö



Alice i underlandet

Äntligen har jag sett Alice i underlandet :) Den var jättebra tycker jag! Så rolig och underhållandet helt enkelt. Vi var bara 4 pers totalt i salongen. Riktigt nice var det förutom att de två tjejerna fnittrade hela tiden i början osv...



Mår piss

Jag tror jag dör snart. Okej nu överdriver jag. Men jag skulle lätt svimma när som helst. Mår så himla pissdåligt så det inte är sant. Vi var på A6 nyss och det var inte alls nån hit ska jag säga. Har inte ork till att göra nåt heller, och får inte sova för då kommer jag inte kunna sova ikväll :(



Sötaste Bobo

Min älskade och gulligaste Bobo hade jag i ca. 2 år, minns inte riktigt. Men jag fick hem henne ganska liten, några veckor typ. Egentligen skaffade jag henne för att jag skulle kunna skriva mitt projekt som jag hade på 3:an på gymnasiet. Men hon blev snart något mer än bara ett objekt :)

Många fina minnen med henne. Dock var hon inte så tam, men hon brukade ändå alltid hoppa upp i min hand om jag tog fram den.

Bobo var min andra hamster (hade en typ när jag var liten, ca 8, 9 år?) och jag håller mig fast till teorin om att hon dog av sorg p.g.a. att jag flyttade till Jönköping och hon trodde att jag hade lämnat henne :S Dagen innan jag skulle åka hem till Stockholm och hälsa på ringde mamma och sa att hon hade dött :( Det blev en fin begravning när jag kom hem.

R.I.P.

Hon älskade att hoppa upp i min hand


och hon älskade att klättra

 

 

och hon älskade att äta

 

och visa sin rumpa för kameran? :)

 

Där sov hon...och vaknade aldrig upp...

 

:'(


Om...

Om man ändå alltid kunde vara såhär glad och söt :P


...

Mådde inte alls så bra när jag satt på föreläsning. Det var nog bra att jag gick hem. Ska försöka äta lite nu och se om jag blir lite bättre sen :/

27 april 2010

:( Ont i halsen...yr i huvudet...lite illamående...bra start tisdag!
Som vanligt drömmer jag riktigt konstiga drömmar. Men sov väl bra ändå.
Ska strax dra mig till skolan. 10-15, men tror nog jag bara går halva dan.

'

Samma outfit som igår :) Älskar det blommiga linnet



Just nu?...

...sitter jag framför datorn. I mörkret sängen och kan inte sova... :( Mår lite smått dåligt och så. Varm i kroppen men fryser lite samtidigt....aja det går nog över får jag hoppas :)

Sitter och tänker på vår trevliga och goda middag idag som blev en succé!

Jag ville ju att J skulle få prova på lite av "riktig" kinesisk mat, och som är en av mina många favoriter. Det är nämligen kyckling med en speciell "dipp" (eller vad man nu ska kalla det) som är en blandning av finhackad ingefära och knipplök som man saltar och sen häller på hettad olja. Kycklingen kokar man bara och äter tillsammans med "dippen" då.

Riktigt kul att den gillades :)

Blev även lite nudel-wok istället för ris

Åh va gott!



Shoppat idag...

Detta följde med mig hem idag :)



ngt vitt linne, svart eyeliner, rosa nagellack (beroende), och ett par chinos som jag budade hem från tradera :D

Tackat JA

Som sagt var ju jag och Rebeca på visning. Det var riktigt fint och fräscht där. Högt till tak :P Enda nackdelen var att det är liiite långt bort till allmänheten. Typ att det är så tyst den gatan. Jag har blivit så bortskämd av att allt ska ligga en minut bort och att det är folk överallt. Men men jag vänjer mig väl.

Jag har iallafall tackat JA och så får jag veta om jag får den den 1 maj. Jag var den första som hade varit och kollat så jag borde väl vara den första som tackat ja?

Aja, nu ska vi laga mat :)

Visning

Woho! Jag har fått lägenhetsvisning. Så Rebeca ska följa med mig eftersom hon redan är här. Vi och nina har varit och käkat libanesiskt och varit i stan och shoppat lite :)

Bloggar och visar mer senare, lite stressigt just nu.

Riktigt gott var det


Måndag 26 april 2010

God morgon. Måndag igen och jag har skola idag 08.30-13.00. Skönt!



Blommigt linne, svart kofta och mitt fina halsband :)

Nachos med egen dipp

Bläää....verkar som allt virus finns inne i min mun just nu. Det kanske är för att jag har ätit för mycket nachos???

Seriöst, jag är lite smått beroende. Det är så gott och så enkelt att göra! Dippen gör jag med vanliga krossade tomater och kryddar själv med bl.a. ketchup, salt, svartpeppar, vitlökssalt, löksalt, lite chilipulver och kanske lite annat. Billigt, gott och enkelt att göra! Rekommenderas för de som gillar nachos :)

Men men
, kom ihåg att inte äta för mycket för nu har jag tydligen fått ont i halsen som jag tror beror på alla dessa nachos jag proppat i mig....*suck*



Rensat garderoberna!

Självklart skojade jag bara i förra inlägget.

Jag tog fram resväskan och la i kläder för att jag skulle rensa mina garderober. Lite onödigt att ha framme alla vinterkläder när jag inte kommer ha på mig de på ett halvår eller nåt sånt. Därför passade jag på att slänga in alla kläder jag inte använder. Det blev genast mycket tommare. Men jag hittade även massa kläder som jag hade glömt bort eftersom de låg så långt in osv.

Så nu är mina garderober halverade och allt ligger snyggt och prydligt (kommer typ max hålla i tre dagar, sen blir det stökigt igen).


Mot värmen!

Har tröttnat på kalla Sverige. Därför packar jag väskan och drar på sista-minuten!


Smile...

...and forget all the sadness



Minnie Riperton- Loving you

Hon sjunger så fint...



25 april 2010 Söndag

God morgon. Har fått sova ut lite. Känns skönt. Vill typ att denna dag aldrig ska ta slut så man slipper göra nåt vettigt :/
Ska strax äta frukost (egentligen inte alls på humör för att äta...men men...) och sen softa tills jag ska ner och tvätta.


En härlig och solig morgon i Peking

A confession...

...to make...? Tror inte riktigt det. Bara lite tankar...


Det har börjat igen...och jag vet att det är fel...men varför ska det vara såhär för?...jag vet inte...för att kunna må "bättre"?...

Det har varit bättre ett tag...men det bara kommer tillbaka då och då...

Jag önskar ibland att någon som visste om det här bara kunde titta mig in i ögonen och säga: "Jag ska hjälpa dig. Det kommer att bli bra. Du ska få hjälp."



Lördag kväll

Det blev en trevlig kväll och middag med trevligt sällskap Jensen's. Maten var god men servitrisen var ju lite....hm....borta? Vitlöksbröden kom aldrig som förrätt (hon hade glömt den) och notan var det ju också strul med...såklart.

Känner mig inte så bra alls. Hade huvudvärk innan jag gick ut, och känner mig helt snurrig och varm just nu...

HV vann SM-guld och såklart firar hela stan. Folk som skriker överallt, fulla såklart! Stämningen är på topp...önskar bara man också var lika glad....men jag bryr mig om hockey lika mycket som jag bryr mig om hur många gånger en hamster nyser under sin livstid...

Aja, ska nog verkligen vila...det här känns inte bra

Ja du...hur många gånger nyser en hamster under sin livsstid??? I don't f*cking care!!!

Lugn lördag med smoothie

Har suttit och varit duktig i typ en timme nu och tänker inte pilla mer med det.

Skönt att vara ensam och slippa allt "oljud". Får hoppas på att kvällen och natten blir lika lugn men det tvekar jag...såvida jag inte sover som en stock.

Dags att relaxa med lite serier nu...och dricka på min smarriga smoothie såklart ♥



Skräckfilmskväll igår

Jag och älskling bestämde oss för att ha en skräckfilmskväll igår fredag. Vi hann med tre stycken. Cube zero (sista filmen ut Cube triogin), Child's play (a.k.a Chucky) och Kill theory.

Cube hade jag ju sett innan, så det var inget märkvärdigt med den förutom att det var äckliga scener.



Chucky filmen var ju rena skämtet. Vi som hade så höga förväntningar eftersom den är så pass känd och så....men den är bara så skrattretande!



Kill theory
tyckte jag faktiskt var bra, helt okej liksom. Handlar mycket om moral och vad man kan offra för andra osv. Värd att se på!


Utsikt från flygplan

Såhär såg utsikten ut när vi var på väg hem från Peking. Riktigt fint tycker jag.




Omtenta gjord!

Det blev att vakna tidigt imorse eftersom jag skulle göra min Psykologi-omtenta för typ femtioelfte gången.
Den började 9 så det tog typ 1½ timme för mig att göra den. Det var EXAKT likadana frågor som på de senaste två omtentorna. Så jag hoppas jag svarade rätt på de flesta iallafall. Önskar jag kunde få veta resultatet redan nu... :/

Sushi på fredag

Är suuupermätt just nu! Det blev ju jättemånga sushibitar...och alla fick inte ens plats på tallriken som vanligt ju....så det blev en stor matlåda med ^^



Färdigpluggat!

F*n va duktiga vi har varit och pluggat och gått igenom omtentorna. Just nu känns det att som att det kommer gå jättebra....or not.... :S

23 april 2010

nu ska jag väcka min roomie så vi kan börja plugga nångång!


Regnigt

Sitter och väntar på att min färdigmat ska bli klar i micron. Ha varit och gymmat tredje gången denna vecka och det får räcka :) Har även kommit ihåg att ta med mig mitt kort denna gången så har handlat lite också. Jag har köpt BRÖD!!! Så himla lääänge sen var det. Jag var ju beroende av bröd förut. Även nu men har bara avstått från det, duktig som jag är höhö :P

Möttes av massa regn när jag hade handlat och nu är jag riktigt blöt!

Aja maten är klar nu!


Min utsikt från mitt rum just nu...

Från Peking till...

Vi var inte bara i Peking när vi var där. Utan vi åkte till en annan stad också (30 min att åka med tåg)...som jag inte riktigt vet hur det skrivs. Vi var där en halv dag typ och det var där jag hittade massa att shoppa :) Dock tog jag inte alls många bilder den dagen så ni får nöja med de enda jag har :P

Tågstationen

 

 

 

 

 

Riktigt stor klocka

 

 

Världens blåsigaste stad, mitt hår flög överallt!



Top model och...

Woho! Märkte att jag aldrig kollade på det senaste avsnittet av Top model 14. Bästa ju!

Ska även äta min j*vla goda middag nu som består av yohgurt, korv med bröd bröd och nutella och kalles kavia. Mums.......det märks att jag är sarkastisk va? Jag vill ha KÖTT!!! Iallfall något varmt!!!!



Just nu...

...är mitt humör på TOPP!!! Knappast! Skolan var helt okej. Började tappa koncentrationen lite mot slutet...men jag överlevde. Gick sen hem, bytte om och drog till gymmet. Var ju riktigt duktig idag och cyklade på som bara den! Tränade även mage, armar och bröst. Skulle även ha solat men alla desperata bleka brudar hade redan tagit alla....*grr*...går sen och handlar lite mat för jag tänkte vara duktig och faktiskt laga mat själv för en gångs skull...hade redan plockat på mig alla varor och tänkte ställa mig i , och märker då att plånboken inte är i jackfickan....den låg kvar hemma....skitbra! Så fick jag ställa tillbaka alla varor där de var (så snäll om jag är) och lämnar korgen vid kassan och går hem....SUR!


Lunchdags

Har som vanligt inte med mig mat till skolan...*suck* Så är hemma nu och ska äta snart. Blir micromat eftersom jag inte har något annat att äta....

Jag är verkligen jättedålig på att laga mat (lat med andra ord)...och såklart även att fixa matlådor. Måste ändras på verkligen! Men lättare sagt än gjort!

Det blir självklart min favorit Pasta Alfredo ;)



HV vs Djurgården

Blev tvungen att kolla på hockey ikväll med älskling hemma hos mig eftersom killarna är och kollar på arenan. Jag bryr mig inte ett dugg om hockey, men hejar nog lite mer på Djurgården eftersom alla här i Jönköping tjatar och är så himla stolta över HV :P

Haha och det var ju asroligt att se Matte (min roomie) komma med på TV när Djurgården satte in sitt första mål ^^

Orkar inte med hockey mer och sitter ensam i rummet nu. Blir nog kolla på serier och vänta på att bli trött så jag kan sova. Skola 9-15 imorrn...skitkul! *not*



Bejing zoo (2)

Helt seriöst. Jag blir tokig snart. Jag som trodde att jag snart kunde ha på mig ballerinaskor och korta kjolar på mig snart....men ICKE! Varför ska det snöa i slutet av april???

Jorden kommer gå under snart känner jag på mig :S Eller nåt i den stilen.


Aja, visar lite bilder från Peking zoo, denna gången med alla undervattens-djur, så blir jag lite gladare...typ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





All about Steve

Vi kollade på komedin All about Steve igår. Tyckte faktiskt den var helt okej. Inte sådär jättejätte bra, men inte heller dålig. Värt att kolla på om man inte har nåt annat för sig :)

Filmen handlar ungefär om att Mary (som spelas av Sandra Bullock) går på blinddate med Steve och det går inte riktigt bra. Men Mary vill så gärna träffa Steve igen och följer efter han vart han än är någonstans.

Det jag gillar mest med Mary är att hon alltid är så positiv. Alltid så glad och pratig....fast kanske lite FÖR pratig :P

Trailer för filmen


21 april 2010

Jag vill sova!!! Får se om man tar en liten powernap innan jag börjar plugga, tihi ^^
Fick iallafall en god frukost med scones, ägg + svennes (inte kalles) kaviar...och saft, så jag är riktigt riktigt mätt nu.

Igår var vi uppe i Stadsparken as usual och hälsade på vår älskade Berta/Bertil. Hon verkade jättedeprimerad (eller så var hon extremt trött). Vi trodde först hon hade skadat sig eftersom hennes ben var helt konstig....men aja, hon var nog bara sur på att vi inte hade hälsat på henne ett tag :/

Efter promenaden blev det hemmagjord pizza och TV-tittande, och lite annat roligt :) Ja...ni får kolla på bilderna istället....höhö

En deprimerad Berta

 

Hihi kolla benet...

 

Stackars liten

 

Lambi och co.

 

Vi hade tråkigt...

 

Hehe ^^; mina små tår...



Bejing zoo

Vi var såklart på Beijing zoo när vi var i Peking. Djurpark svenska då för de som ännu inte fattat :P Det var faktiskt riktigt kul och det fanns många konstiga och söta och fula djur där. Mina favoriter var såklart pandorna, men även zebrorna.

Lägger upp bilder på alla djur som finns på land först :) Pandorna finns att se på HÄR om ni inte redan sett ^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Övernattning

Har fixat mig nu och packat väskan. Blir övernattning idag :) Så har packat ner mina mongo-krämer och lite annat, höhö.

Det blir som sagt promenad, lite matlagning, filmtittande och mys.
En trevlig dag helt enkelt!



Med min fina t-shirt från Peking

20 april 2010

Är helt slut efter gymmet ^^; Inte alls bra ju me tanke på att jag inte ens gjorde sådär jättemycket. Men det är väl mest för att jag fortfarande är lite förkyld. Tänkte äta lite lunch snart, plugga, duscha och ta en promenad med tjockisen :)

Äntligen handlat

Orkade äntligen handla idag under eftermiddagen. Köpte en del onyttiga saker märkte jag :P Men det är svårt att låta bli allt gott. Köpte mina klassiska kyckligvingar....trodde jag iallafall....men när jag skulle lägga in några i ugnen visade sig vara fel paket.... :'( Aja, de dög ändå.
Blev också en stor påse nachos....och ja...det som visas här nere ^^;

Den nya smaken av Vitamin Well (mums!), och muffins


Stenskulpturer från Peking

Jag har faktiskt pluggat rätt mycket ;) Och nu har jag tröttnat och är rastlös, och gör allt för att slippa plugga, men orkar inte gå och handla dock. Har verkligen inget vettigt att äta om jag nu inte vill ha vindruvor eller yoghurt till middag...

Försökte fixa min video som jag filmade på mina små älskade pandor, men hittar ingen bra låt som passar till den :/

Så jag visar lite bilder på stenskulpturer istället. Jättekul ju...typ...kanske inte direkt. Stället vi var på hade tydligen kejsaren gått på, vilken ära...och enligt oss var det bland de tråkigaste ställena som vi besökte på hela resan :P

Stort och fridfullt...

Lejonliknande påhittade djur av kineserna


Den riktiga var mycket sötare ;)

 

Elefaaaant

 

Hallå ursäkta...! Hm...han ser mig inte

 

Kolla vad ledsen jag blev av att han inte lade märke till mig

 


Livsmål???

Haha, läste detta på aftonbladets hemsida HÄR precis.

 

Haha gu vilka konstiga livsmål folk har alltså. Helt seriöst. Dricka mer vatten??? Kyssas i regnet??? Men herregud. Det finns ju massvis med viktigare saker än det liksom...

Det enda jag har som mål i livet är ju att vinna 50 miljoner och sen leva lyckligt liv och skaffa mig en hund ;) Vad mer krävs liksom, höhö *skämt åsido*

Dags att plugga!

lördag är det ju omtenta för mig...igen. Psykologi fortfarande. Så måste börja plugga nu tänkte jag. Råplugg hela veckan...eller så mycket jag orkar. Kan jag klara tentan denna gång tro? Jag hoppas på det bästa.

Tummen upp för mig själv, och tummarna hos er ska hållas hårt för mig ;)




Ny kurs idag

Var duktig nog att vakna upp lite över 7 imorse trots att jag inte kunde somna förrän 1. Var hur trött som helst men gick ändå till skolan. Började så tidigt som 8 och slutade för inte så länge sen.

Vi började med en ny kurs idag: Gerontologi (lärandet om åldrandet). Tycker det verkar som en intressant kurs och jag hoppas verkligen jag får tillbaka suget av pluggandet.


Ny design

Vad tycks om min nya design?

Har i och för sig inte ändrat på så mycket förutom bilderna, färgerna och storleken.
Ville ha lite mer "somrig" och mer ljus design och även större yta på bloggen så att större och tydligare bilder ska kunna läggas in ^^

Före


Efter

Bildbomb från Kinesiska muren

The Great Wall from China (kinesiska muren på svenska) kan väl ingen ha missat vad det är? ;)

Kan säga att den var riktigt mäktig trots att vi bara fick se en mycket liten del av den. Den är tydligen uppdelat i massa olika "portar" och vi var endast på en av dessa "portar". Så det är omöjligt att se hela muren om man inte kanske sitter på ett flygplan eller nåt :)

Det är sjukt att man kunnat bygga en sådan mur för hand och att den kunnat bli så "snygg". Trappstegen var ojämna. De var olika höga och låga och smala och breda. Vissa ställen på muren var det riktigt brant och läskigt.

Jag och mamma lyckades iallafall ta oss ändå upp till toppen där vi var. Till vår besvikelse var det inget speciellt när man väl var uppe. Förutom att man kände sig riktigt duktig :P Dagen efter fick jag även en rejäl träningsvärk i båda vaderna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En översättning för bilden ovan :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Hemkörning tack!

Inte för att jag är bakis, inte för att jag har ont i huvudet, inte för att jag är hungrig, inte för att jag mår dåligt, inte för att jag är lat....eller vänta....JAG ÄR VISST LAT!!! Vill ha mat men orkar inte köpa :/ Vilket I-landsproblem alltså. Kan någon komma med hemkörning tack?

Om det skulle finnas mer hemkörning i Sverige skulle jag kunna garantera att jag och många av Sveriges befolkning skulle bli stammisar och gå upp i vikt rätt drastiskt :P Har jag rätt eller fel tro?


Söndag 18 april 2010

Snacka om att jag mådde dåligt igår. Det blev ingen sen kväll för mig och det var ju lika bra. Hade så fruktansvärt ont i huvudet på väg hem och ville spy. Ja man kanske kan gissa slutet? Det kändes iallafall liiite liiite liiite bättre efteråt. Huvudvärken var dock kvar men jag lyckades somna nån timme efter.

Idag mår jag väl helt okej. Lite seg och så men jag dör inte. Största problemet nu är väl att jag absolut inte har någon mat hemma och måste isåfall ta mig ut....vilket jag inte orkar... :(

VFU i Habo

Har äntligen fått veta vart jag kommer vara på min nästa VFU (verksamhetsförlagda utbildning tror jag det står för) d.v.s praktik. Detta kommer då vara andra gången vi är ute på praktik.

Minns att jag fick vara ända borta i Skövde förra gången. Riktigt surt var det eftersom jag nästan fick betala alla mina tågresor själv (dumma skolan betalade bara en liten summa). Som tur var bor ju gumman där så jag kunde passa på att sova över hos henne och hälsa på :)

Denna gång hamnade jag lite närmare iallafall. Jag fick veta så sent eftersom jag var bortrest och bla bla bla....aja men det blev i Habo. En viss persons hemmatrakter med andra ord. Och med ytterligare andra ord...landet? Haha jag och Challe bilade ju lite nån gång och åkte förbi där...så himla litet... aja får hoppas på att det blir roligt och intressant.



Fågelboet och...?

Vi var såklart och besökte stället där de höll OS 2008. Så himla grym invigningsceremoni de hade (kollade aldrig på avslutningsceremonin).

Minns att jag var på jobbet då och alla skolkade från jobbandet och satt istället vid en och samma dator och kollade på den :)

när man kom upp från tunnelbanan


Där kom vi upp fråntunnelbanan


OS ringarna :)

 

Mums, min favorit :) Syrlig fruk/bär med smält socker utanpå


Vet inte vad denna heter på svenska, men tror att de hade simhallarna där...tror...

 

Fågelboet :) Så stort



Ikväll blir det...

...hemmafest. Om jag ska vara ärlig är jag inte så värst taggad. Är lite förkyld och hostar och är krasslig. Men men...tag lär väl komma in på fest-humöret snart :) Har iallafall redan fixat mig tidigt för en gångs skull.


 

 


17 April 2010

God morgon lördag. Sov ju rätt så bra tycker jag, nästan 10 timmar utan att känna: "nä nu måste jag gå upp".

Det är en sak jag inte fattar riktigt...varför har jag fått så många finnar??? Jag menar...när jag var i Peking var jag hel finn-fri och fin i hyn...men direkt när jag kommer tillbaka så har jag fått massa små äckliga finnar som pryder mitt ansikte lite här och där :( Kan inte riktigt hitta någon vettig förkaring :S

Min fredag kväll

Vad duktiga jag och Karin har varit. Vi har tränat på gymmet och det var asskönt efterråt. Blev 30 min crosstrainer, mage och lite bröst :) Har duschat nu och fräschat upp mig. Drar nu och tar hand om min sjukling. Vi ska laga middag och kolla på film och ta det lugnt.


Dagens bilder från Peking

Minns inte riktigt vad det här stället heter eller vad det var till för...men tror att kejsarinnan bodde här förut??? Aja whatever, fint och stort vart det iallafall

 

 

Dit gick vi

 

Vilar lite

 

Högt upp

 

På väg upp

 

Läskigt att kolla ner


Ännu mer trappor

 

Mamma och tant Patsy

 

Utsikt uppifrån

 

Ett fartyg gjort av sten


 

En imitation av en stad i Kina...eller nåt sånt...


 

 

 


Ett steg närmare

Blev även en liten sväng upp till A6 och IKEA. Försökte som vanligt hitta ett par chinos men nej...det fanns inte ens par att titta på...*suck*
Solen dök fram igen när vi väntade på bussen in till stan. Så skönt det var att jag nästan inte ville gå på bussen.

Har förresten kommit ett steg närmare mina 60 miljoner kronor ;) Vann lite på triss :P Inte, mycket, men vinst är vinst, höhö.



Kort promenad

Är hemma nu igen. Först åt vi sushibuffé vid biografen. Det blev en hel del sushi och en hel del thaimat...och lite kaffe och glass till efterrätt ^^ Mätta vart vi alla.

Tog sen en kort men trevlig promenad med älsklingen vid Vätterstranden. Det blev lite för blåsigt och lite för kallt efter ett tag (och vi ville inte bli ännu mer förkylda) så vi vände.

 


Hungrig!

Jag är jättehungrig!!!! Men snart ska vi äta sushibuffé igen :) Så gott det ska bli. Bloggar mer senare ^^

Målat naglarna

Lite svårt att se den riktiga färgen som jag målat på naglarna kanske. Det är iallafall inte rött, utan mer körsbärs-rosa, köpt i Peking ofcourse, fast dock var det den enda färgen jag köpte. Hittade inga andra fina färger.


Fotat i Peking

Här är en park som ligger nära vårt hotell. Man kan se över en stor del av palatset om man går längst upp.

 

 

 

 

 



Min middag

Blev nyss bjuden på enchiladas ♥ Jättegott var det så nu är jag hur mätt som helst :)


Don't laugh at me...

 

Med text


Telefonsamtal nyss

Fick nyss ett samtal från en kvinna. Det handlade om sommarjobb och hon frågade om jag kunde gå på intervjumåndag eftermiddag. Så självklart tackade jag ja och ska dit på måndag kl. 14 ^^

nääästan lika glad som när jag stod på kinesiska muren :P



15 april 2010

God morgon! Vaknat upp för ett tag sen och är rätt pigg :) Sov dock lite konstigt på grund av att ena näsborren var täppt igår, så var tvungen att andas via munnen.

Ska äta lite risgrynsgröt nu :) Mums

Helt ok.

Är så himla trött just nu. Vill sova men väntar tills håret har torkat lite. Har haft jättekul på förfesten idag. Kåren däremot har jag vart med om roligare. Jag vet inte vad det berodde på riktigt. Tänker väl för mycket antar jag. Men men...än så länge klarar jag mig...typ

Ikväll: Kåren

Har gjort redo för kåren nu :) Rebeca har gjort sig iordning inför sittning så vi träffas på kåren ikväll. Jag ska på förfest nu vid Rosenlund.

Med mitt fina halsband som jag köpt i Peking

Kejsarens palats

Vi var på palatset där kejsaren bodde förut. Det var riktigt riktigt stort. Vi gick runt i 3 timmar eller kanske t.o.m. mer...och vi hade då inte ens gått förbi allting utan bara "mitten". Det var otroligt mäktigt. De som bodde därinne fick stanna kvar där hela livet och aldrig se livet utanför.

Utanför

 

Jag och mamma vid ingången

 

Studerar kartan

 

 

 

Mamma :)

 

Detaljer vid taken

 

Jättestora dörrar hade dem!

 

Man hade vatten i dem ifall det skulle brinna, tror vi

 

Kliver över

 

Jag och mamma igen


Stort härinne

 

 



Somnade om

Somnade om vid halv 10 ungefär och blev väckt av telefonsamtal vid 11, somnade om igen och vaknade av sms nyligen :P Egentligen skulle jag och min käre roomie ha gått till gymmet vid tolv, men skippar nog det. Inget lust alls och vill bara sova sova sova.

Just nu 14 april 2010

Det gick inte att sova mer, vaknade lite innan 7 och började tänka på det som hade hänt... det känns som jag vill komma bort från allt det där och slippa det för alltid. Så just nu sitter jag och funderar på hur jag kan göra. Det är så jobbigt när man en gång var så glad och nöjd med allt helt plötsligt får en att känna sig så obekväm i allting. Jag är så osäker just nu på om jag vill fortsätta leva på detta vis...



Det fixar sig till slut...väl?

Just nu känns det som man inte orkar kämpa längre. Det känns så meningslöst när det blir såhär som det är nu.
Jag har försökt mitt bästa men vad får jag tillbaka av det? Bara besvikelse.
Jag vet inte riktigt hur jag vill göra just nu. Rätt så frustrerad. Vad kan jag göra?

Väldigt tacksam över att mina två sötnosar är där för mig och tröstar mig och peppar mig varje gång jag behöver det. Det betyder enormt mycket för mig.

Ska försöka sova tidigt, och länge så ska jag försöka vakna upp och förhoppningsvis glömma problemen...iallafall försöka.



Me and Paul Frank

 

Min favorit-apa :) nu drar vi ut!


Panda ♥

Älskar verkligen pandor, de är så otroligt söta!!! Vi såg några pandor på Bejing zoo och det var det gulligaste jag hade sett ^^ Tog massa bilder och även några videon, men idag visar jag bara lite bilder tänkte jag :D

 

 

 

 

 

 

 

 



Sommarkläder från Peking

Sitter nu och äter på mina vindruvor efter min träning. Det gick väl bra, men jag tog det lite lugnt idag. Får blir mer imorrn.

Är riktigt fint väder ute idag. Önskar att sommaren var här snart så man kan ha på sig fina sommarkläder. Köpt lite i Peking ju :)

 

 

 



8 timmars sömn

Sovit 8 timmar och det räcker bra det :) Just ätit min goda frukost med Kellog's med mörk choklad och jordgubbar *mums*
Hmm....vad ska jag göra nu...? Vet faktiskt inte. Tar det bara lugnt just nu. Känner att jag börjar bli förkyld :S Känns så konstigt i halsen och lite täppt i näsan...men...vill nog träna idag så inte konditionen försämras, så dålig som den redan är :P

Ska träna med mina nya adidas-byxor idag som jag köpt i Peking :)



Lyckad middag :)

Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och lite annat. Vi handlade och lagade min egen påhittade maträtt.
Vad bra att den gillades :) Och till efterrätt blev det lite glass och kaffe ^^ Har börjat dricka svart kaffe nu, känner mig så vuxen :P

Pasta underst, köttfärs, champinjoner och sallad i mitten, ost och matgrädde överst, och in i ugnen :) vitlök i är ett måste!



Min fina...

Såhär ser den ut :) ♥

Dagens...

Dagens humör: Helt okej
Dagens mående: Också helt okej
Dagens borde: Hämta ut mitt kontokort och handla
Dagens frisyr: Rakt as usual
Dagens klädsel: Kort, höhö :P
Dagens planer: Orkar inte planera...
Dagens längtan: till sommarlov :P
Dagens fundering: Ska jag gå till skolan imorrn?
Dagens tråkigaste: Att se på alla fina bilder från resan medans man sitter här i kalla Sverige


God morgon måndag

Har fått sova lite mer än 9 timmar nu och det känns rätt så skönt. Känner mig dock inte tillräckligt utvilad :/
Idag måste jag verkligen hämta ut mitt nya kontokort som har legat hos posten ett tag nu. Kan ju heller inte handla något utan kortet. Känner mig riktigt handikappad.

Måste även packa upp resten av bagaget och städa lite....*suck* vilken rolig dag.


Shoppat i Peking

Är riktigt trött just nu och skulle bara vilja sova, men jag väntar nog nån timme till innan det blir sängdags.
Har packat upp lite mer än hälften av mitt bagage och orkar inte packa upp mer :P Skor och kläder ligger lite här och där i mitt rum just nu, men orkar inte bry mig. Det tar jag hand om imorrn när jag fått sova ut ^^

Tänkte iallafall visa en del kläder och skor jag shoppat i Peking så länge tills jag fixat mina bilder :)

Rosa "morgonrock" eller vad jag nu ska kalla det för :)


Röd liten kjol

 

Älskade Paul Frank :)

 

5 par converse :)





11 April 2010

Blev upphämtad vid Juneporten och vi bar oss hem till mig :) Så nu har jag delat ut lite sovenirer till J och han blev jättenöjd :) Har även visat alla bilder som jag och mamma har tagit i Peking. Riktigt fina och roliga bilder ^^

Ett litet tjuvtitt på mina bilder :) Panda som sover



Strax: Jönköping

Ska strax få skjuts till centralen och åka buss tillbaka till Jönköping. Bussen går 11.25 och jag är framme 15.30.
Just nu håller jag på att bränna ner bilder från min kamera och mammas kamera på CD så att det blir lättare att överföra till olika datorer.

Har just nu inga bilder på min dator så får lägga upp senare när jag är hemma i Jönköping :) Gud vad tråkigt med inlägg utan bilder!

Hemma från Peking!

Sådär ja! Nu är vi äntligen tillbaka i Stockholm. Måste nog sova snart för redan imorrn åker jag tillbaka till Jönköping igen. Har haft det riktigt roligt och tagit massa fina bilder i Peking. Berättar mer senare ^^

God natt

På arlanda...

42d3acf192063d80a696711360ac9f1f.png

Kolla varifrån!

På arlanda just nu och kollar på tax-free varor :-) Ville bara säga Glad påsk innan jag går på planet snart.


Hej då!

Det här kanske blir sista inlägget innan jag åker....eller kanske inte? Vem vet ;) Kanske tar en sista bild och mobilbloggar? Aja får se vad jag känner för senare.

Som sagt lyfter planet 18.05, så då går det inte att nå mig mer på ett bra dag...kommer hem den 10 april.
Kommer nog inte ha tillgång till internet därborta. Eller rättare sagt, vi kommer ha bättre saker för oss än att sitta och surfa på internet :)

Så kom tillbaka den 10 april och efter så får ni veta hur jag har haft det därborta ^^


Puss och kram


Sover konstigt

Hahahaha, asså ibland kan jag sova askonstigt så det inte är sant. Har hänt att hela täcket är upp-och-ner vänt fast prydligt när jag vaknat upp, eller att hela täcket ramlat ner utan att jag märkt det m.m.

Men denna gång var ju ändå bland det konstigaste :P
Tydligen som har jag roterat 90 grader i sömnen och sovit på bredden av sängen istället. Tur att man har 2 90-sängar ihopsittande då så man inte ramlade ner :P Roligt att täcket och kudden följde med och det såg hur prydligt som helst när jag vaknade.


Peking om 8 timmar!

God morgon ^^ Om tre timmar börjar vi hämta upp alla och bege oss mot Arlanda. För IDAG ska vi åka till PEKING!!! Äntligen! Planet åker härifrån Sverige 18.05 och vi mellanlandar först i Köpenhamn. Klockan 21.00 i Köpenhamn åker planet mot Peking :) Klockan 11.55 kinesisk tid är vi framme i Peking *wihoooo*

Sen är vi tillbaka i Stockholm 21.55 den 10 april :)

Älskar verkligen flygplatser :)


RSS 2.0