Nyårsmiddag


Nu drar jag på nyårsmiddag. Ångest ångest, vill inte ut när folk redan har börjat smälla :/

Bilder 2009

Suparhjältesittningen

Erotiksittningen


En tråkig kväll i Jönköping...blev mycket roligare :)


Syndafloden


Syndafloden


Piratsittningen


Haha, vilka är det här??? ;) ♥


Random kårenkväll?


Grillning på vätterstranden


Midsommar


Chill på Rålis


Danne på besök i Sthlm under sommaren


Bio (Ice age 3 med 3D) med tjejerna


Jag och mamma turistade i Gränna när hon skjutsade mig tillbaka till Jönköping


Fadder kick-off


Inspark - faddrarna får massage av nollorna ;)


Faddrarna från team Brazil :)


Fulaste bilden som kom med i Kårsordet (skolans tidning) -_-


Widell och Jesper inviger mitt barbord


Föfest innan kåren


Sjuksittning


Sjuksittning - självaste svininfluensan och ipren-kvinnan

Året 2009

Här kommer en liten summering av mig under året 2009.



Det ”största” som hänt mig under detta år är väl att jag började ett helt nytt liv när jag bestämde mig för att flytta till Jönköping när jag kom in på min utbildning. Jag minns hur overkligt det kändes förrän jag verkligen satte mig i bilen och var framme där för första gången i mitt liv. Jag kände ingen i Jönköping och jag skulle bo med två helt okända killar. Jag trodde t.o.m. att jag efter nån månad skulle ringa hem till mamma och säga till henne att jag inte alls trivdes här och ville flytta hem igen. MEN ICKE! Jag trivdes faktiskt i denna lilla stad och med min utbildning och människorna här.

 

Tiden har bara flygit förbi och jag har redan flyttar hemifrån i 1 år.
Jag har blivit mer självständig, lärt mig bl.a. att tvätta kläder för första gången i mitt liv, betalat räkningar etc.

 

Har dock inte varit utomlands i år och knappt njutit av mitt sommarlov p.g.a, sommarjobbandet på St. Jude Medical med att packa pacemakers…men men…det ska jag  försöka ändra på nästa år.

 

I denna lilla stad har jag även hittat min stora sötnos ♥ Det tog lite tid men vi hittade varandra till slut :)

 

Livet i Jönköping har inte alltid varit lätt. Fanns perioder då jag inte orkade med studentlivet längre och ville så gärna ta en paus och åka hem…men jag lyckades trots allt bita ihop och hålla ut. Det var väl som en extra spark på baken när vi dessutom hade inbrott hemma hos oss (mest jag som drabbades dock). Då ville jag verkligen bara ta paus från allt och åka hem. Men jag har lärt mig att man inte allting kan göra och få som man vill…så jag höll ut ändå till slut.

 

Även bloggen är något nytt för mig detta år. Bloggen ger mig möjlighet att skriva ner många (men inte alla) av mina känslor, tankar och vad jag gör om dagarna. Det ger även möjlighet för mamma och andra att ta del av min vardag, och det glädjer mig verkligen att veta att mamma och de personer jag vill ska läsa min blogg faktiskt läser min blogg ^^


Så här ska jag se ut idag!


Haha nä skoja bara...håller på att färga håret just nu. Väntar på att håret ska suga åt sig all färg ^^ Och tack till mamma som hjälpte mig med färgningen och wrappade in hela huvet med plastfolie. Visst ser jag snygg ut såhär?


Bakade även min faorit nyss: Banankaka :D Mumsigt!


Ont i skuldran :(

Jag har sen flera flera år tillbaka haft ont i vänstra skulderbladen :/ Anledningen till varför jag har det är inte säkert. Kanske för att jag använder den "sidan" fel? Iallafall så gör det som ondast när jag jobbar (i somras när jag satt och packade pacemakers på jobbet) och när jag gått mycket (som idag).

Jag vet att jag har en fet j*vla knut där som tydligen älskar att plåga mig...och jag har för mig att det enda sättet att få bort den knuten är att massera bort den...men det är svårare än det låter :(

Tur iallafall att mamma masserade och tryckte på knuten ikväll rätt så länge. Det gör så ont samtidigt som det är riktigt skönt!

Ett tips (som jag fick av Danne) till er som också brukar ha ont i skulderbladen är att lägga typ en golfboll eller liknande mot en vägg och trycka skulderbladen (eller där du har ont) mot den och "rulla".

Men självklart är det ju mycket bättre om nån masserar åt dig ;)

Fun with Dani

Kom hem för lite mer än en timme sen från en heldag i stan. Hemma väntade en supergod middag som mamma hade lagat. Middagen bestod bl.a. av min favorit: grillat kött (kinesiskt) som var mycket mycket god ♥! :D

Har som sagt varit i stan hela dan. Har hjälp Rebeca att köpa hennes MJ T-shirt som jag hoppas hon gillar...men om inte hon gör det så tar jag den (för jag tyckte den va rätt cool ;)

Bilden på kanten av kartongen som tröjan ligger i (lite suddigt)

Har även köpt hårfärg eftersom jag tänkte färga mitt hår (men det blir nog imorrn eftersom jag inte orkar idag). Och så har jag köpt lite annat...hehe...men det behöver inte ni veta vad det e :P

Träffade ju även Daniela idag. Sjukt länge sen och det var riktigt roligt att träffa henne igen. Vi gick till ett fik som låg 100 mil bort...men det var värt det, för det var riktigt mysigt därinne och min Chai-latte som jag beställde var typ 3 gånger så stor som i vanliga fik! Vi satt och snackade länge, om typ gamla tider och massa annat roligt. Daniela är så rolig när hon skrattar så hon nästan gråter ^^

Sen luffade vi bara runt i Gallerian och i stan, men det var trevligt ändå!


Passar bra till nyårsfesten :P


Typ världens fulaste tiara :P


Varsin chorizo blev det också :D

091230

Lyckades äntligen somna vid 3 igår och vakna halv 11 imorse. Fortfarande trött och seg, men det ska inte hindra mig från mina sysslor idag :)
Ska ut till stan (igen) och svänga förbi Rigoletto och se om MJ t-shirtarna som Rebeca ville ha finns kvar. Sen måste jag köpa lite andra saker, så som hårfärg. Tänkte färga håret till lite ljusare brun...Ska förmodligen även träffa Daniela idag vilket var aslänge sen, så det ska bli kul ^^

Superkallt idag så får ta på mig tjockis-jackan igen :)


Nattmacka

Som vanligt är jag jättetrött men kunde inte somna när jag tänka lägga mig :/
Så nu tänkte jag äta macka med leverpastej och dricka lite varmt :)

Fyrverkerier


Om jag ska va ärlig så gillar jag inte fyrverkerier alls. Jo, det är ju fint att kolla på fyrverkerier, men samtidigt är de riktigt farliga också om man inte använder de på rätt sätt. Man kan ju liksom dö av dem om man får på sig en sån...

Fattar inte att folk kan spendera flera tusen på att köpa fyrverkerier till på nyår. Jag menar...det är väl okej för några hundringar liksom...men över 500 är det väl lite för mycket enligt mig. Det är ju som att bränna upp pengarna. Lika gärna att de människorna kunde donera lite till folk som verkligen behöver dessa pengar.

Och en annan sak jag inte fattar är varför folk inte kan hålla sig till nyårsafton, utan går och skjuter fyrverkerier och smäller smällare flera veckor och dagar innan den riktiga dagen. Helt sjukt! Det är f*n sjukt irriterande att behöva vara rädd för dem när man är på väg hem och nån helt plösligt ska tända på en sån där grej. Det är ju en helt annan sak om man förväntar sig att alla kommer att tända på sina fyrverkerier på nyårafton, men en annan om nån från ingenstans en vecka innan håller på och skrämmer upp en med en sån.

Jag kommer seriöst dö av hjärtattack när jag är 80 år gammal av att nån överraskar mig med någon smällare när jag minst anar det *peppar peppar ta på trä*.

Me ♥ californiarolls

Åh va gott det var på Mongoliet! :D
Först tog vi typ 50 bitar sushi var (nä inte 50 men många var det). Det fanns bl.a. sushi med lax, räkor, ägg, avokado, crabstick m.m. OCH mina favoriter: californiarullar! Det är som vanliga maki (sushi-rullar) fast med majonäs inuti, himmelskt gott!
Vi tog även mongolisk buffé som var rätt ok. Har ätit godare men det fick duga ^^. Efterrätt blev förstås glass och frukt.
Så nu är jag mätt och belåten!

Det var förresten sviiiiinkallt ute idag. Tur att man tog på sig den tjocka jackan.
Aja ska nog bara ta det lugnt nu resten av kvällen. Lite ont i huvudet...igen...*suck*

Vanliga maki som jag och gumman gjorde själva förut

Mot stan!

Om 10 min ska jag börja gå mot t-banestationen och åka in mot stan med Farah.
Ska först följa med henne och klippa sig. Sen ska vi till stan och gå runt i olika butiker och kanske fynda lite?
Och kl 17.00 har vi ju bokat bord på mongoliet så då ska vi äta massa :D Äntligen!


Libanesiskt

Kyckling- och räk-spett med klyftpotatis och olika såser vid sidan om

Vi åt lite olika idag på middagen. Jag valde libanesiskt men kyckling- och räk-spett... de andra tog thailänsk soppa, nån spansk maträtt...m.m. och så vitlöksbröd. Så smakade vi på allting och allting var såååå gott :D Speciellt min libanesiska mat. Mums mums!


091228

Det är helt grått ute idag och ingen sol...så tänkte lägga till lite färger på bilden :)
Tagen från andra balkongen


Nu är det måndag igen, känns som förra veckan gick riktigt seg på nåt sätt. Denna är iallafall sista veckan jag är här hemma i Stockholm. Åker tillbaka till Jönköping nu på lördag morgon.

Vaknade rätt sent idag men känns som jag inte sovit nånting alls :/ kanske för att jag drömde massa konstiga drömmar? Så nu är jag fortfrande jätteseg.
Pratade med älskling en stund i telefon imorse och drack färskpressad juice som mamma hade fixat åt mig.

Så nu ska jag bara slappa några timmar till innan jag drar iväg till stan. Det blir middag ikväll, men vart vet vi inte riktigt än.

Mongoliet - bokat!

Har varit rätt så effektiv idag.
Har bl.a. städat mitt rum och dammsugit...fixat lite pappersgrejsimojs...skrivit ut lite bilder bl.a. vissa som jag tänkte att jag kunde ha i min nya plånbok :) och även skrivit ut framsidebilden som jag klistrat på min dagbok...rensat lite onödiga saker i min gamla stationära dator...lämnat in min individuella emanination som jag egentligen kunde ha gjort för 100 år sen...och bokat bord på Mongolitet.

Haha JA! Jag HAR bokat bord på Mongoliet! :D
Egentligen heter det ju inte Mongoliet, men jag och Farah kallar det så...
Yes box...så på tisdag kl 17.00 kommer vi sitta där och äta massa mat och snacka skit i flera timmar (och förhoppningsvis så kommer ingen ensam gubbe att sitta bredvid oss som sist och lyssna på nästan hela vår konversation *suck*)

Hahaha! En gammalbild på oss...kolla på våra chicken-feet :P

Från igår...

Bilder på det jag köpte på rean :)


Mörkblå jacka som jag fick för halva pris från HM


Och en liten väst från Newyorker som inte var på rea :(


Knas

Pratade även men gumman i telefon innan. Alltid kul att prata med henne :) Tog samtidigt denna fula bild på mig själv när vi höll på att snacka.....jag sa det t.o.m. till henne: "haha gud vad mobbad jag e som tar konstiga bilder på mig själv just nu :P"

En FET finne på mellan ögonbrynen har jag oxå fått...*suck* -_-''

Kinesisk fondue

Tror iallafall att det kallas kinesisk fondue på svenska. Det åt vi iallafall ikväll.
Svårt att förklara men det är ungefär att man har kokande vatten i stora kastruller och lägger i det man vill äta. Sen doppar man den färdiga maten i olika såser.

Ikväll hade vi bl.a entrecoté (min favorit!), räkor, wonton, bläckfisk, olika sorters grönsaker m.m.
Riktigt mätt blev jag :)






Haha, min hand syns oxå :P


Tant May och mamma

Mellandagsrea

Idag började mellandagsrean. Därför åkte jag till Skärholmen rätt så tidigt för att fynda. Men jag hittade dock inte lika mycket som jag hade förväntat mig.
Men det kanske är lika bra eftersom jag egentligen är en fattig student?
Köpte iallafall en jacka och en väst (som inte ens va på rea ^^;)
Lägger upp bilder senare :)

Nattbloggar

Ännu en natt då jag inte kan somna trots att jag är sjukt trött. Kanske för att jag råkade ta en nap runt 18 ikväll? Det var ju verkligen inte meningen, men jag hade verkligen sjukt ont i huvudet och låg så bekvämt i sängen när jag kollade på VÄNNER. Aja, nu fick jag min bestraffning iallafall :(

Kollade på en film ikväll som heter "My life in ruins". Det är en komedi som handlar om en kvinna som tvingas att jobba som bussguide i Grekland eftersom hon fick sparken från sitt lärarjobb....bla bla bla....Det var INTE filmen jag ville berätta om, utan om Grekland och om att resa till varma länder.

Vi var i Grekland (Rhodos) förra året runt början av november. Det var riktigt varmt (runt 25 grader varje dag) och riktigt fint där. Maten gillar jag också rätt mycket, speciellt min moussaka som jag blev kär i ^^.

Önskar att jag var utomlands nu i något varmt land där jag kunde sola och bara njuta av ledigheten. Inte för att jag klagar på snön här i Sverige, men det känns som det var längesen man var utomlands och kunde koppla av på ett helt annat sätt :)

Skulle även vilja åka tillbaka till Thailand nångång. Vi var där i Phuket december 2007 och åkte dit från Hong Kong. Riktigt kul var det! Älskar verkligen att sola och bada :D


Bilder från Rhodos november 2008:


Ruiner


Hihi, däruppe sitter lilla jag :P



Moussaka


Därnere hade de OS för länge sen


Några bilder från Phuket december 2007:



Vårt hotellrum med egen pool


Ja...jag hade kort hår då -_-


Söta moster som poserar med kuddarna

091225


Ännu mer snö...

Det snöar rätt så mycket här i Stockholm just nu. Det är lika kallt som vanligt och blåser massa.
Tur att man bara ska stanna hemma ikväll och ta det lugnt.


Bilder från igår:

Det var bl.a. hummer, revbensspjäll och lammkotletter som väntade på att bli uppätna


Alex och Galara

Julafton

Snart drar jag iväg till bussen! Ska åka till Alex och fira julafton med dem. Sen sover jag nog över också eftersom vi tänkte kolla på film och umgås (som gamla tider :D).


GOD JUL!

God jul på er alla :)


091223

Hatar verkligen att gå i snön när den är "lös". Man typ halkar på varje steg man tar ju :S
Träffade gumman idag i Skärholmen, men inte för att jag skulle shoppa, utan jag följde bara med som rådgivare. Hon skulle välja smycken till sin klänning och ville ha råd och självklart ställer jag upp :P. Jag var ju inte riktigt till så stor nytta, men det gick bra ändå :)

Jag ville sååå gärna gå runt i alla butiker och shoppa massa, men jag höll mig! Ska vänta tills mellandagsrean börjar så ska jag shoppa som jag aldrig har shoppat förut...nä nu skojar jag bara, är ju fattig student så ska väl köpa det som är riktigt billigt och snyggt och användbart ;)

Trötter

*Gäsp* Känner mig hur seg och trött som helst fast kl. är 12.42 just nu. Men det är väl för att jag inte kunde somna förrän vid 4 igår? Älskling ringde och väckte mig för ca. 20 min sen vilket var tur. Annars skulle jag aldrig vaknat :P

Nyss druckit upp det sista av det nypressade juicet som mamma gjorde till mig igår. Suuupergott!

Färskpressad juice (från igår) med apelsin, melon och äpple!
Inget tillsatt socker :)



Förresten så lämnade jag in min mobil på lagning igår. Tur att man har självrisk så jag hoppas jag får tillbaka en ny sen.
Så för tillfället fick jag låna en w302 som jag tycker suger. Den är ju snygg på utsidan....men insidan är ju helt värdelös! Aja, men jag ska ju va glad att det inte är någon 80-tals mobil som inte ens har T9 eller färgskärm eller kamera :P (Jag vet! det är verkligen ett i-landsproblem att inte ha en modern mobil ^^; tragiskt, tänk på barnen i Afrika).

~ R.I.P ~

Julklappshandlat

Varit rätt så upptagen idag.
Tog först en lång fika i centrum. Sen åkte vi in till Skärholmen och jag skulle både hämta min presenter (födelsedag och julklappar) och köpa julklappar.
Så nu ska jag öppna mina födelsedagspresenter :D


Bilder från middagen:
Blev bjuden på Sakura där vi åt japanskt


Sushi, misosoppa och kimchi


Seafood-tallriken bestod bl.a. av räkor, kammusslor etc.


Entrecoté och renkött (första gången jag åt men helt ok var det)


Mums :)


God tårta från mamma

Bilder från promenaden

Här kommer några enstaka bilder från promenaden idag :)

Kallt var det :)

Tjockt lager av snö!



Kolla så djupt det var! Tur att mina vinterskor var höga nog :)


Vid bron i Slagsta strand



På väg hem såg man lite sol borta vid husen

Mot stan...

Stickad lång kofta, t-shirt inuti, leggings och benvärmare :)

Kallt

Tog en rätt så lång promenad ner till Slagsta strand idag. Det var väldigt kallt trots min stora jacka, mina vinterskor och varma halsduk och vantar.

Det var riktigt mysigt att gå i snön och med min kära ipod.
Tog även lite bilder men min kortläsare på datorn har väl tagit semester eller nåt....vägrar funka....*suck* Så får väl lägga upp bilder senare när jag klurat ut problemet.

Åker in till stan senare också...

21 år

Grattis till mig själv som fyller 21 år idag, woho!


Egentligen är det inget speciellt alls. Förutom att man blir ett år äldre och man får åldersnoja...gu va jag känner mig gammal just nu :S

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma i Stockholm.
Det var en rätt så lugn resa och jag hade tur som fick båda platserna för mig sjäv, hihi.
Mamma och Denny kom och hämtade mig från stationen. Det visade sig även att Denny tydigen kände Irenes pappa eftersom de två stod och pratade med varandra när de väntade på oss vid bilen. Gud vad Sverige är litet! Jag och Irene går nu ju i samma klass men vi gick även i samma gymnasium utan att veta om det föränn vi lärde känna varandra... :) Rätt kul faktiskt.

Iallafall. När de hade hämtat mig åkte vi hem en snabbis för att lämna min resväska. Sen mötte vi upp deras vänner och vi blev två bilar som åkte till Eskilstuna (tar mindre än 1 timme).
I Eskilstuna åt vi vietnamesisk mat och handlade i asiatiska mataffärer (jag köpte bara massa snacks ^^).

Sjukt ont i huvudet just nu :/ Kanske för att jag inte sovit så mycket? Ska försöka vila ikväll iallafall :)

Det fanns inget o göra på tåget förutom att kolla ut genom fönstret med ipoden som sällskap.
Jag sov en hel del också :P

Sista kvällen

Det har varit en mysig sista-kvällen i Jönköping ikväll.
Vi åt en hel påse med kycklingvingar. Sjukt goda :D (Älskling såg till att jag inte brände mig denna gång :P)
Sen blev det film och popcorn.

Bilden togs inte idag, om ni trodde det :)



Kvällens film blev en komedi: "Harold and Kumar Go to White Castle". En riktigt rolig komedi om två kompisar som en dag blir sugna på hamburgare från snabbmatsrestaurangen "White Castle". De bestämmer sig för att ta sig till närmsta restaurangen, men på vägen dit kommer massa hinder i vägen...




Packa packa packa


Nu har jag varit i tågstationen och hämtat ut mina tågbiljetter och även handlat frukost till imorrn. Tåget åker här från Jönköping kl. 07.35 och jag hoppar av i Flemingsberg kl. 10.26. Mamma kommer att hämta upp mig :)

Har även packat ner det mesta av mina saker som jag tänkte ha med mig. Känns som det blev liiite för mycket med tanke på att jag kommer ha med mig ännu mer saker när jag ska åka tillbaka hit :S

Aja vi får se hur det går med att bära upp/ner väskan från tåget...kanske nån snäll och stark person som är villig att hjälpa mig imorrn ^^

Det märks att jag är trött, seg och helt borta av mig. Har inte alls sovit gott inatt p.g.a. mardrömmar :/

På väg hem från Ica hörde jag att någon/några knackade på någon fönster...Jag hörde det men jag var så trött så jag orkade inte ens vrida på huvudet och titta efter vem/vilka det var.
Helt plötsligt hör jag en man säga: "Ursäkta fröken, jag tror att de knackar åt dig." Jag vänder mig om och ser Irene och Suzana som sitter inne på Sandys :P Gick in och hälsade och pratade med dem en stund.

Tur att man köpte en färdig Cappucino inne på Ica som förhoppningsvis kan få mig att piggna till liiite.



Städa

Har städat hela eftermiddan nu. Tvättar just nu och har dammsugit rummet och hallen. Har även städat hela rummet.
Inte alls kul...men det måste göras eftersom jag snart åker hem :) Vill ju helst att det ska vara rent och fint när jag åker.

Ps. Är på sjuuukt dåligt humör just nu. Allt och alla irriterar mig just nu!

091217

Fortfarande lika kallt som igår :S T.o.m. kallare, och blåsigare och halare. Skulle nästan blåsas bort imose när jag skulle hem.

Det blev lite sent igår efter filmen så sov över hos älsklingen. De visade ju skräckisen House of wax igår på TV...den är inte direkt sådär jätteläskig, men äcklig på nåt sätt :S Tur att man inte fick några mardrömmar :)

Skippade även sista föreläsningen idag som började för 53 min. sen ^^; Nä...men....det kändes onödigt att gå eftersom jag redan hade läst kurslitteraturen som just föreläsningen handlade om, så lite surt att gå dit och lyssna 3 timmar på nåt som man redan läst tidigare. Dock skulle det ha varit kul att träffa alla klasskamraterna en sista gång innan nästa år....men blir tyvärr inte så. Jag får leva med det :P


Bilder från julklapps-shoppingen :)



Fr. vänster: Nina, fula läskiga och skalliga tomten, Rebeca

Brrrrr...


Halsduk är ju ett måste när det är så kallt!
"Det är viktigt att skydda halsen" har mamma alltid sagt :)

Det är svinkallt ute! Och jättehalt!
Får ta på mig mina benvärmare så jag inte fryser om bena lika mycket nu när jag ska ut.
Lägger upp lite bilder från idag när jag kommer hem igen ^^

Kaffe + pepparkakor

*Gäsp* det blev inte alls mycket sömn inatt kan jag säga :/ Kunde inte somna förrän kl. 4. Trodde jag äntligen kunde sova djupt men jag vaknade upp vid halv 6 och mådde rätt dåligt...-_- Som tur var kunde jag somna om en halvtimme senare, men vaknade upp imorse hur trött som helst. Hade knappt hunnit öppna mina ögon då Widell plingade på vid 11.

Vi satt och skrev på vårt grupparbete i ca. 1 timme. Det räckte eftersom vi var så effektiva.

Snart ska jag iaf gå och handla lite julklappar med tjejerna. Inte för att jag har så många att köpa till, men det kan vara kul att följa med ändå ^^

Innan dess blir det några avsnitt från säsong 2 av VÄNNER, och kaffe + de godaste pepparkakorna :)

Här är några av våra pepparkakort som vi gjorde för några veckor sen.
Vi gjorde bl.a. (fr. vänster uppifrån) en plasma-TV, smile-gubbe, en mobil, ett hus

Vill sova...

Ännu en natt då jag inte kan sova :(
Har ju varit hur trött som helst hela dagen och tills jag skulle sova vid halv 1...men icke...hjärnan vägrar låta mig sova :'(

Aja, ingen idé att jag försöker tvinga mig själv att somna, så satte på datorn igen och kollar på serier istället just nu. Gjorde även en toast innan eftersom jag var så hungrig.

Passade även på att skriva lite till på min individuella examination (hade tänkt vakna kl. 8 egentligen och skriva klart den men det blir nog inte lika tidigt som tänkt) så nu är jag väldigt nära att bli klar :) något positivt iallafall!

Min älskade kossa som jag alltid håller om när jag sover.
(men vart den har ligger när jag vaknar upp är ju en annan femma ^^;)

En ipren tack!

Blää, jag mår inte riktigt så bra just nu. Har varit riktigt seg och trött sen jag vaknade. Har även ont i huvudet och ingen ipren!!! Jag är alldeles alldeles för lat för att ta mig till apoteket (som ändå bara ligger 3 min. från mig). Tog en powernap innan lunch istället, men den hjälpte inte alls :/

Iallafall så kände jag mig att jag fortfarande ville laga min carbonara trots huvudvärken.
Carbonara är ju inte alls svår att göra, och gott är det ! :)

Ska bara vila en stund efter maten nu innan jag ska börja skriva på min individuella examination.



Såhär blev resultatet :)





SNÖ

Vitt på taken och på marken :) Det snöar även...men syns bara inte på bilden


Woho! Det SNÖAR!!! :D Inte så värst mycket men nog för att göra mig glad :)
Har väntat i evigheter på att det ska snöa. Det har inte alls kännt som att julen snart är här eftersom det mest har regnat här hos oss. Så nu hoppas jag att snön stannar ett tag till iallafall.

Vaknade imorse runt halv 9 och var suuuuupertrött -_- Ville inte alls vakna! Lyckades iallafall ta mig förbi hemköp innan jag sakta gick hem (man vill ju inte halka). Tänkte laga carbonara till lunch idag så därför köpte jag bacon och ost (resten av ingredienserna har jag hemma redan).

För tillfället har jag ätit upp mina två mackor och ska nu dricka mitt kaffe så jag får energi att börja plugga snart!


Otroligt snygg är vad jag är på morgonen...*not*

Måndag


En helt vanlig måndag...förutom att det nu faktiskt är rätt kallt ute och lite isigt på marken. Får akta så jag inte halkar...vilket jag är mer rädd för att skämma ut mig framför folk jag inte känner än att det ska göra ont :P

Ikväll ska jag och Jesper spela yatzy...igen. Det är ju kul så länge vi inte blir sura på varandra när det går dåligt för en själv :) Får se vem som blir sur denna gång, hehe

SISTA veckan!

Detta är nu sista veckan som jag är här i Jönköping innan jag åker hem och får träffa mamma och alla andra igen.
Äntligen! Sist jag var hemma var ju i slutet av augusti tror jag...minns inte riktigt, men det var iallafall i början av terminen...sen har jag bara varit här och grinat över hur mkt jag velat åka hem (p.g.a. många anledningar) men att tågbiljetterna till Stockholm har varit för dyrt för en fattig student som jag :/

Igår hade jag faktiskt jättekul! Det var väl inte så värst mycket folk på kåren, men det var kul ändå.
Gick hem rätt tidigt eftersom jag var alldeles för trött.

Väl hemma så hade jag för mig att jag skulle stoppa in lite kycklingvingar i ugnen. Gick det bra? HAHA! NEJ! Brände mig TVÅ gånger....*suck*

Somnade kanske vid halv 3 men vaknade igen vid halv 6 :S
Mådde inte alls bra och ja....ni vet...det vattnades i munnen och mycket av det jag hade druckit under kvällen kom ut från samma sätt som de hade kommit in....inte roligt alls...

Just nu mår jag iaf bättre efter att ha köpt pasta från Science Park och fått i mig lite frisk luft :)


Här är mina två brännsår från igår...svider fortf :(
Nu har jag iallafall lärt mig att INTE stoppa in kycklingvingar i ugnen när jag är onykter

Tagga tagga tagga

Det blir svart tubtop ikväll + overallen


Karin tog just sin första klunk av sin cider...jag börjar nog snart jag med ;)
Vi åt som sagt tacos till middag, så nu är jag SUPERMÄTT!!!!!
Och så har vi spelat yatzy, vilket jag vann på såklart :D

Taggar nu me lite festmusik!!!

Luciatåget körde förbi oss när vi var och handlade :) Sämsta bilden ever...men d får duga

 

Tacos + Dr. Pepper var dagens middag

 


Festa på en söndag?

Yesilibox! De har nämligen extra öppet ikväll på kåren! På en SÖNDAG! Så det är nästan ett måste att vi ska dit ;)
Det är ju gratis inträde hela kvällen (inte för att det är dyrt annars men....) och ALLA får komma in (annars är det ju bara studenter).

Så ja, som sagt, vi ska dit! Men först ska jag o Karin laga tacos innan! MUMS!

Trötter


Så här ser man ut utan smink OCH med glasögon.....största nörden nånsin!
Taggad för att gå och lägga mig när som helst...riktigt trött!!!

Hemma igen


De hade en jättestor julgran och en jättestor julbock på torget



Nu är jag hemma i Jönköping igen!
Var jätteseg när jag satt på tåget, så jag somnade till min ipod...skööönt :)

Det var riktigt trevligt och roligt att träffa Farah. Vi har ju alltid så kul tillsammans! (är nog en av anledningar till att vi är bästisar). Trots den roliga stunden valde jag att inte sova över natten, eftersom det kändes skönare o få sovmorgon och vakna upp i sin egen säng och slippa åka en timme för att komma hem.

I Skövde gick vi runt i stan och kollade i butiker, bl.a. efter vänskapsringar som vi tänkte ha och gravera in något fint på. Men tyvärr hittade vi inget som vi tyckte om....vi får väl leta vidare i Stockholm eller nåt :/

Vi åt även på McDonkelidonken eftersom vi vart sugna på det :P (jo jag vet att det är tjockis-varning på mig eftersom det är andra dagen irad jag äter donken ^^;)

Efter det handlade vi lite på Willy's och sen skjutsade gumman mig på hennes cykel när vi skulle hem till henne. Som vanligt fick hon all regn/snö på sig medans jag gömde mig bakom henne :P


Söt liten julgran som Farah hade hemma :)




Och så fick jag min sovenir från Jordanien. Den lilla glasflaskan innehåller sand som man har använt för att "måla" dit figurer...svårt o förklara men...ja, ni fattar?

Skövde here I come

Tåget mot Skövde åker härifrån Jönköping 12.01 vilket betyder att jag snart måste ta på mig ytterkläderna och sakta men säkert gå mot tågstationen (vilket tar ca. 5 min :P).

Varför ska jag åka till Skövde??? Jo, självklart för att hälsa på gumman ^^ Sååå länge sen jag träffa henne!

Aja, måste dra nu, vill ju inte missa tåget :)

FY står ju självklart för Farah & Yen ;)

091212



GRATTIS ÄLSKLING PÅ DIN 23-ÅRS DAG
!!!!
Hoppas du har det bäst i Göteborg med familjen! :D

Igår tjockade vi oss bokstavligen talat! Det blev ju definitivt
  1. McDonkelidonken!
  2. Chips med dipp!
  3. Ben & Jerry's glass
Himmelskt gott! ;)



We're lovin' it!

 

Rekommenderar verkligen denna smak av Ben& Jerry's om du gillar brownies!
Innehåller blandning av choklad- och vaniljglass med massvis med fudge brownies och goda bitar av chocolate chip-kakdeg. MUMS!


Myselipys


Nu
ska jag iväg till älskling!

Det blir extra mycket mys och extra mycket god mat + snacks idag! Detta är för att det förutom är fredag så fyller älskling år imorrn, men han åker bort till Göteborg då med sin familj, så därför blir det vi två idag ♥

Vi ska tjocka oss ihop och ha det riktigt trevligt! :)

Mysfredag ^^

Såhär såg min lunch ut idag (bestod av grillad kyckling, biff och sallad) :P kan iallafall säga att det smakar 100 ggr godare än vad det ser ut på bilden ^^;


Äntligen är det fredag! Har verkligen sett fram emot.
Har nyss ätit min lunch som bestod av rester från i onsdags då vi gick och köpte hem grekisk buffé. Riktigt gott :D


Tycker ända att jag har varit rätt duktig idag och varit i skolan hela förmiddan trots att jag hade svårt att sova igår och la mig runt halv 3.
Som jag nämnde tidigare handlade föreläsningen om HBT (homosexuell, bisexuell, traspersoner). Väldigt intressant enligt mig själv.
Fast efter en timme började min kropp vägra sitta kvar på stolen. Kände att jag var väldigt rastlös av mig och inte riktigt orkade lyssna.....rörde mig hit o dit, åt godis, höll på med mobilen etc....ja, lite koncentrationssvårigheter har man kanske?

Kan INTE sova!!! :(


Mina sömnproblem har kommit tillbaka igen :/
Hela denna vecka har jag sovit sååå himla dåligt, typ inte kunnat sova förrän runt 4, halv 5 och tvungen att vakna vid 9-10 igen...
Det ÄR verkligen jättefrustrerande! Ju mer jag vill sova desto mer kan jag inte sova :(
Det påverkar ju mig på många sätt....t.ex. att jag blir rastlös om nätterna, trött om dagarna vilket gör att jag inte orkar gå och träna, lättirriterad, finn-problem...och att jag inte orkar sitta i skolan och lyssna på föreläsningar...

Imorrn har vi föreläsning om HBT (homosexuella, bisexuella & transpersoner) vilket jag tycker låter rätt intressant och jag vill gärna gå till skolan....men vet inte om jag orkar gå upp så tidigt ifall jag inte lägger mig förrän 4, 5 inatt också :( vi får helt enkelt se hur motiverad jag är att vakna upp!

J
ust nu sitter jag iallafall och kollar på säsong 1 av VÄNNER :D Sitter och asgarvar för mig själv i rummet :P (Tänkte kolla på alla 10 säsonger under denna period då jag inte kan sova....väldigt bra tidsfördriv iallafall!)


Det blev rosa, svart & vitt!

Efter en stund pillande med bloggens utseende så ser den nu ut såhär som den gör. Det får duga så länge!
Färgerna, som ni ser blev mest rosa och svart....och lite vitt :D

Mitt första inlägg

Nu har jag bestämt mig för att blogga!!! Denna tanke har jag haft lite då och då, men aldrig tagit tag i det. MEN nu ska jag verkligen ta tag i det och försöka blogga aktivt och så ofta jag kan :)

Bloggen är väl mest till mig själv för att jag ska kunna dokumentera mitt liv, vad jag gör om dagarna och även mina inre tankar dvs. vad jag tänker och tycker men självklart blir det roligare att blogga om folk tittar in då och då ^^

RSS 2.0